Info

Kauppa

Ajanvaraus

Aloita Golf

KlubiTarina yllättää monipuolisuudellaan

Kuudetta kesää Klubitarinan yrittäjänä toimiva Aki Saarinen on tälle kaudelle lisännyt tarjontaa niin ruoka- kuin juomapuolellakin.

Yksi klubiravintolan uutuuksista on perinteisesti golfklubeilta saatava klubileipä.
Tarinan klubileivässä on paahtoleipäsiivujen välissä kanaa, pekonia, cheddarjuustoa, chipotle-majoneesia, saunatomaattia, salaattia ja pikkelöityä punasipulia ranskalaisten kera.


"Tarjontaan on tullut myös pasta-annos ja kioskeille pannupizza. Klubilta saa joka päivä lounasta kello 11-15 sekä burgereita, pastaa ja muita a'la caste -annoksia kello 11-19. Golfareiden suosikit pysyvät listalla, ja vaihtelemme a'la carte -listaa aina kesäkaudelle", Tarinan klubiravintolaa ja kenttäyhtiön kahta kioskia pyörittävä Saarinen kertoo.

​​​​​​​​​​​​​​

KlubiTarinan burgerit ovat saaneet suurta suosiota. Nyt listalta löytyy myös perinteinen Klubileipä.


Juomapuolella kokeillaan erikoiskahveja, ja lisäksi Klubitarinan valikoimista löytyy kaksi olutmerkkiä.
"Oma erikoisoluemme Fore on nykyään gluteeniton pils, jossa on vähän tuhdimpi maku. Lisäksi saatavana on Tarzanin oma kevyt lager janojuomaksi", Saarinen valaisee.

Klubiravintolan lounaspalveluita käyttävien asiakkaiden määrä vaihtelee luonnollisesti sään mukaan, mutta keskiarvo sesongilla on 50-70 lounastajan välissä. Kisapäivinä Klubitarinassa syö lounasta jopa yli 200 ihmistä.
"Erityisesti viikonloppuisin Siilinjärveltä käy paljon ihmisiä syömässä meillä", Saarinen kertoo.

​​​​​​​

Siilinjärveläiset ovat löytäneet KlubiTarinan lounaan


Yksi alkukauden suurimmista tapahtumista Klubitarinassa on kesäkuun 8. päivän Naisten sunnuntai. Juniorileirit ja kilpailukalenterin tuomat isot tapahtumat ovat myös merkittäviä tapahtumia. Saarinen kehuu vuolaasti yhteisön eri toimijoiden yhteistyötä.

"Yhteistyö eri toimijoiden Tarinagolfin, Kauppatarinan ja Opetustarinan kanssa sujuu 110-prosenttisesti", Saarinen sanoo.


Klubitarinan kioskeilta saa pannupizzojen lisäksi kahviotuotteita, ja niillä on klubiravintolan tavoin anniskeluoikeudet.
Saarinen sanoo, että palvelut ovat suhteessa asiakasmäärän kanssa.


"Lähtökohta on, että mitä enemmän palveluita käytetään, sitä enemmän niitä on tarjolla. Asiakasmäärän mukaan aukioloajat ja valikoimat laajenevat."

​​​​​​​
"Kannattaa tulla tutustumaan palveluihimme. Meillä on niin hyvä lounas, ettei kierroksen jälkeen kannata lähteä Kuopioon ajamaan. Meiltä saa ruokia myös mukaan", Saarinen vinkkaa.