Visa Loimas jälleen voittoon Future Tourilla

Future Tourin neljäs osakilpailu pelattiin 19.7. Kouvolan Koski-Golfissa. Tarinagolfia edustamassa kilpailussa oli viisi pelaajaa kahdessa eri sarjassa.

Upeasti tänä vuonna pelannut Visa Loimas nappasi jo toisen voittonsa Future Tourin Pojat Challenge -sarjassa. Visa pelasi Koski-Golfin kentän upeasti neljällä birdiellä ja neljällä bogilla kentän ihannetulokseen 73 (PAR). Voittomarginaaliksi kertyi loppujen lopuksi huikeat kuusi lyöntiä Visan eduksi.

Jiri Jyrkivaara jatkoi myös varmoja otteitaan sijoittuen T2 sijalle samassa Pojat Challenge -sarjassa tuloksella 79 (+6). Jiri on sijoittunut jokaisessa pelaamassaan kilpailussa tänä vuonna kolmen parhaan joukkoon ja sama tahti jatkui Kouvolassa.

Itsensä kymmenen parhaan kilpailijan joukosta Pojat Challenge -sarjassa löysi myös Tarinagolfin Anton Seppälä tuloksella 85 (+12). Samassa sarjassa Markus Hämäläinen sijoittui kahdenneksitoista tuloksella 86 (+13). Pojat Red sarjassa debyytin tehnyt Niklas Rutanen sijoittui hienosti neljänneksitoista tuloksella 105 (+32).