Tarinan junnut dominoivat Tahkon Futurella

Future Tourin kauden viimeinen osakilpailu pelattiin upeassa aurinkoisessa kelissä meidän ”toisella kotikentällä” Tahko Golfissa. Mahtava meininki pelaajien kesken ja yleisön kannustus näkyi tuloslistoilla – Tarinagolfin värit liehuivat kärkisijoilla lähes kaikissa sarjoissa.

Pojat Elite sarjassa nähtiin tiukka voittokamppailu, kun Tarinagolfin omat Kaapo Venäläinen ja Veikka Koistinen lähtivät viimeiselle reiälle molemmat tilanteesta +2, jaetulta kärkisijalta. Edellä mennyt Kaapo löi par 5 reiän kahdella greenin kanttiin ja upean noston ja reikään menneen birdieputin jälkeen kirjasi tauluun tuloksen +1 (73). Perässä tullut Veikka löi hienon avauksen jälkeen toisen lyöntinsä hieman pitkäksi ja haastavan lähestymisen jälkeen birdie puttiin oli matkaa noin 7 metriä. Birdie yritys meni hiuksen hienosti ohi ja tauluun tuli tulos +2 (74), joten Kaapo otti voiton yhden lyönnin turvin ja Veikka sijoittui toiseksi. Veikko Herola sijoittui kymmenenneksi tuloksella +11 (83).

Tytöt Challenge sarjassa voittokamppailussa nähtiin Tarinan Katariina Korhonen. Pitkään kilpailua johtanut, tasaisesti pelannut Katariina sai vastusta Golf-Porrassalmen Mikaela Nykäsestä, kun hän rupesi saamaan birdievaihdetta silmään takaysillä. Katariina taisteli itsensä hienosti uusintaan ja otti tiukassa kilpailussa voiton uusinnan kautta! Samassa sarjassa pelannut Veera Puustinen sijoittui kymmenenneksi tuloksella +30 (102).

Pojat Challenge -sarjassa Tarinan nuoret lupaukset dominoivat kärkisijoja. Seitsemän parhaan joukosta löytyivät kaikki viisi sarjassa pelannutta Tarinalaista. Ladulle ensimmäisenä heistä lähti Markus Hämäläinen, joka erittäin tasaisella pelillä pelasi itsensä kolmannelle sijalle tuloksella +3 (75). Maken perään kentälle lähti Visa Loimas, joka piti johtoasemaa pitkään, mutta joutui taipumaan takaysillä neljännelle sijalle hienolla tuloksella +4 (76). Visan takana pelasi Benjamin Korhonen, joka taisteli itsensä hieman haastavampana päivänä hienosti seitsemännelle sijalle tuloksella +9 (81). Seuraavana kannatusjoukkoineen maaliin tullut Anton Seppälä teki tasaisen päivän jälkeen viimeiselle harmittavan tuplabogeyn, mutta sijoittui kuitenkin hienosti viidenneksi tuloksella +6 (78). Viimeisenä tämän sarjan herroista kentälle lähti Jiri Jyrkivaara. Upean kauden pelannut Jiri kohtasi ennen kierrostaan jo hieman hankaluuksia. Jiri oli napannut matkaan väärät kengät ja joutui lainaamaan kannustusjoukkojen kenkiä, jotka eivät olleet edes golfkengät. Mutta tämähän ei hidastanut Jiriä tippaakaan, sillä Jiri pelasi upean kierroksen PAR (72) ja nappasi voiton yhden lyönnin turvin lainakengistä huolimatta.

Viimeinen kentälle lähtenyt sarja oli Easy 18r, jossa pelattiin pistebogey kilpailu. Voittoon tässä sarjassa pelasi upeasti Tarinagolfin Isla Ahosilta, joka nappasi kierrokseltaan valtavat 52 bogeypistettä. Upeasti pelasi myös Tarinagolfin Peppi Kejonen, joka sai 40 bogeypistettä ja sijoittui kahdeksanneksi. Mainittakoon, että molemmat tytöt tekivät kierroksillaan upeat birdiet! Islalle birdie oli elämän ensimmäinen ja Pepille toinen.

Ensimmäisissä Future Tourin kisoissaan pelasivat myös Tarinagolfin Jussi Tiilikainen ja Vilma Puustinen. Jussi sijoittui hienosti Easy 9r kilpailussa sijalle 6 ja Vilma Easy 18r sarjassa sijalle 12. Loistavat suoritukset ensimmäisissä kilpailuissa!

Tarinagolf kiittää kannatusjoukkoja ja pelaajia mahtavasta viikonlopusta Tahkolla!