Tarinan Junnuille kärkisijoja Imatralta

Vuoden ensimmäinen Future Tourin kilpailu pelattiin 15.5. Imatra Golfissa aurinkoisessa säässä. Tarinasta mukana oli huikeat 13 innokasta junioria.

Kirkkaimman mitalin näistä turnajaisista itselleen saalisti Visa Loimas. Hän pelasi itsensä kärkisijalle Pojat Challenge -sarjassa uusinnan kautta, jossa oli mukana toinen Tarinalainen, Jiri Jyrkivaara. Pojat pelasivat ensimmäisessä Challenge -sarjan kisassaan molemmat upeasti tuloksen 79 ja uusinta ratkesi vasta neljännellä uusintareiällä Visan eduksi. ”Sain tehtyä paljon pareja lähipelin ansiosta ja kolmella viimeisellä väylällä sain hyvän loppukirin”, Visa tiivisti kilpailuaan. Jirillä pitkä peli oli toiminut hienosti, joka siivitti hänet lopulta toiseen sijaan.

Myös muita mitalisijoja tuli Tarinaan. Pojat Elite -sarjassa Veikko Herola (77) nappasi toisen sijan ja Veikka Koistinen (79) sijoittui kolmanneksi. ”Löin ainoastaan kuusi griiniosumaa kierroksella, mutta sain tehtyä tulosta loistavalla lähipelillä”, Veikko kertoi kilpailun jälkeisiä tunnelmia.

Visa hakemassa voittoaan.
Voittaja Visa.

Tarinaa edusti Imatralla myös Pojat Challenge -sarjassa Markus Hämäläinen (T5), Benjamin Korhonen (T7), Anton Seppälä (T12) ja Jesse Huttunen (17). Tytöt Challenge sarjassa: Veera Puustinen (10). Pojat Elite -sarjassa: Kaapo Venäläinen (T5). Easy 18r -sarjassa: Kalle Kämäräinen (4), Saku Kämäräinen (T5) ja Niklas Rutanen (9).

Tarinagolf onnittelee menestyneitä ja toivottaa tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Tarinagolfin juniorit Imatralla
Kuvassa uusintaan kisan voitosta lähdössä oleva Visa (keskellä) ja Jiri (oikealla).