Uutta Tarinassa!

 

 

 

 

 

 

Kenttämme simulaattori-, pelimatka-, mailanhuolto-, opetus- ja kurssitoiminnasta vastaa

PGA PRO JANNE ESKOLA
JEGOLF ACADEMY
puh: 050 599 1992
sähköposti: janne.eskola@jegolf.fi
www.jegolf.fi

Kauden alkeiskurssit, treeniklubit, golfleirit ja golfopetusaikataulut JEGOLF-sivuilta.

Aikuisten ja junioreiden ohjaustoiminta

Tarinan opetustoiminta jakautuu kahteen osaan, aikuisohjaukseen sekä junioriohjaukseen. Molempia toimintoja ohjaa päävalmentaja PGA PRO Janne Eskola JEGOLF Academysta.

Pääasiassa aikuisille suunnatuista alkeiskursseista, harrastajien opetuksesta sekä tutustumiskursseista löydät lisää tietoa JEGOLF Academyn sivuilta osoitteesta: www.jegolf.fi

Junioriohjaus tapahtuu myös päävalmentaja PGA PRO Janne Eskolan johdolla. Siitä löydät lisätietoa Nuoriso- ja valmennustoiminnan sivuilta.

 

JEGOLF ACADEMY TARINASSA

JEGOLF ACADEMY tarjoaa useamman valmentajan voimin yksityisopetusta sekä erilaisia kursseja kaiken tasoisille pelaajille.

Toiminnan johtoajatuksena on sitoutuminen laadukkaaseen ja yksilölliseen valmennukseen. Tällöin saavutetaan paras tulos, kun asiakkaan tarpeet huomioidaan oikealla ja yksilöllisellä tavalla alusta lähtien. Kaikkia valmennettavia kohdellaan samalla sitoutumisella.

Klubipelaajille tarkoitettujen, JEGOLF ACADEMY -palvelujen, tavoitteena on tuottaa kurssi- ja opetuspalveluja sekä uusille aloittaville golfareille, että seuran aktiivijäsenille. Tavoitteena on myös auttaa uudet jäsenet pudottamaan tasoituksen alle 25, joka on lajissa pysyvyyden kannalta tutkitusti merkittävä raja.

Alkeiskurssit, joilla suoritetaan golfin ajokortti, alkavat toukokuussa ja jatkuvat siitä viikottain läpi kauden. Lisäksi tarjolla erilaisia jatkokursseja ja teematunteja.