Jiri Jyrkivaaralle nuorten SM -pronssia Messilästä

Nuorten lyöntipelin SM-kilpailut pelattiin 30.6.-2.7. Lahden Messilä Golfissa (alle 14v ja alle 16v), sekä Lakeside Golfin haastavalla Pirunpellolla (alle 18v ja alle 21v). Kelit olivat helteiset ja olosuhteet SM-kisojen mukaiset.

Tarinagolfin kirkkain tähti oli tällä kertaa Jiri Jyrkivaara, joka hienolla pelillä nappasi alle 14-vuotiaissa SM pronssia tuloksella +18 (79,79,76). Alle 14-vuotiaiden sarja pelattiin keltaisilta tiiltä, ja saavutuksesta tekee erityisen hienon se, että tämä on ensimmäinen vuosi, kun Jiri kilpailee keltaisilta. Jiri nappasi Tarinagolfin historian 65:nen SM/EM-mitalin. Onnittelut Jiri!

Hienosti pelasivat Tarinan muutkin juniorit. Ensimmäisen päivän jälkeen pojat 14-sarjassa Jirin kanssa johtoasemaa jakanut Markus Hämäläinen päätyi lopulta 8. sijalle tuloksella +26 (79,84,79). Vähemmän pelannut Benjamin Korhonen sijoittui samassa sarjassa myös upeasti sijalle 13. tuloksella +34 (88,83,79). Viimevuonna punaisilta tiiltä kilpaillut Anton Seppälä hyppäsi ensimmäisissä SM-kisoissaan suoraan valkoisille tiille ja pelasi hienolla pelillä itsensä pojat 16-sarjassa sijalle 29 tuloksella +32 (82,86,80).

Tarinagolfia edusti myös vanhempien junioreiden sarjoissa Anton Roth (pojat 18v), Veikko Herola (pojat 21v), Veikka Koistinen (pojat 21v), sekä Kaapo Venäläinen (pojat 21v). Heistä viimeiselle kierrokselle selvisivät Veikko, sekä Kaapo. Veikko sijoittui jaetulle 22. sijalle tuloksella +26 (80,77,85). Kaapo sijoittui sijalle 25 tuloksella +31 (80,81,86).

Tarinagolf onnittelee kaikkia edustajiaan!

Yläkuva: Jiri Jyrkivaara oikealla
Alakuva: vasemmalta oikealle Anton Seppälä, Benjamin Korhonen, Jiri Jyrkivaara, Markus Hämäläinen