Tarinagolf ry:n senioritoiminta

Senioritoiminta Tarinassa on erittäin vilkasta ja hyvätasoista. Golfharrastus on parasta ”lääkettä” kehon ja mielen hyvinvoinnille. Järjestämme erityisesti senioreita inspiroivia tapahtumia; mm. ”Seniorit suviyössä”, senioreiden omat harjoitukset, -kilpailut läpi kesän-, -mestaruuskisat eri ikäryhmille, vierailut muille kentille ja ulkomaan golfmatkat.
Tarinan senioritoimikunnan tavoitteena on aktivoida yhä useampi seniori mukaan toimintaan. Toimikunta haluaa erityisesti innostaa myös golfareiden naapurit ja tuttavat hienon kuntoa kohottavan golfharrastuksen pariin. Senioreiden viestintäkanavia ovat Tarinagolfin nettisivut, ajankohtaistiedotteet, sähköposti ja ilmoitustaulu. Myös sosiaalisen median rooli tulee jatkossa kasvamaan. Senioritoimikunta järjestää mielenkiintoisia tapahtumia, kilpailuja ja pelimatkoja. Tarinan seniorit ovat mukana avustamassa kilpailuissa forecaddeinä, starttereina, kevättalkoissa ja uusien pelaajien kummikierroksilla.

vesa.laukkanen@hotmail.com

Suomessa 50 vuotta täyttäneet naisgolfaajat ja miesgolfaajat ovat senioreja sen vuoden alusta lukien, jona saavuttavat edellä mainitun iän.

Senioreiden matkat:

Seniorit matkasivat keväällä Tukholmaan 12.-16.5.2024

Seniorit korkkasivat golfkesän Tukholmassa!

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa ja auringonpaistetta!

Senioreilla riitti aurinkoa Tukholman reissulla

Kiitos matkan järjestäjille ja kaikille mukana olleille upeasta reissusta!

Seniorimatka Espanjan Granadaan 9.-19.11.2024

Arvoisat seniorit!

Marraskuussa tehdään huippumatka Espanjan Granadaan! Esitteen matkasta löydätte klikkaamalla tästä.

MATKALLE MAHTUU 28 NOPEINTA!

Ilmoittaudu pikimmiten Sepolle!

VARAUKSET 15.06.2024 mennessä: Kantosalo Seppo puh. 050 432 3875 seppo.kantosalo@tarinagolf.fi

Tervetuloa taas mukavaan senioriseurueeseen!

Ystävällisin terveisin Seppo

Senioreiden kilpailumenestystä:

”Seniorit menestyvät valtakunnallisesti  sekä hankkivat edustuspaikan kansainvälisiin karkeloihin ”

Kari Liikanen  oli jaettulla ykkös-sijalla T1  M75 Tour 1   tuloksella 78 ( +6 )  Harjattula golfin kentällä 15.5   ja tällä loistavalla onnistumisella hän varmisti paikkansa  suomen seniorien maajoukkueeseen Seniorien Euroopan mestaruuskilpailuihin jotka pidetään Puolassa 29.6-5.7.

Kari Liikanen joukkue EM Pronssille Puolassa

Suomen M75 seniorit EM pronssille Puolassa!

Tarinan seniori Kari Liikanen pelasi erinomaisen kilpailun ollen Suomen joukkueen paras pelaaja:

Suomen M75-joukkue piti pintansa ja säilytti hienosti kolmannen sijan STB Gross sarjassa (pistebogey nolla tasoituksin). Suomen joukkueen vahvin lenkki oli Kari Liikanen, joka sijoittui henkilökohtaisissa tuloksissa neljänneksi. Onnittelut joukkueelle!

Kari oli koko turnauksen toiseksi tasaisin pelaaja.

Kari Liikanen ja joukkuekaverit

Kari Liikaselle M75 SM kultaa Salossa

Tarinagolfin Kari Liikanen pelasi upeat kilpailut Salo Golfissa voittamalla kultamitalin senioreiden M75 Scratch sarjassa. Kultamitalin Kari nappasi yhteistuloksella +5 (72, 75). Eroa toiseksi sijoittuneeseen Lahden Golfin Risto Tiaiseen oli peräti 7 lyöntiä. Pronssille sijoittui Hill Side Golf Clubin Patrik Hallamaa.

Arvokisamitali oli Karille kesän toinen, sillä hän voitti M75 Senioreiden kanssa joukkue EM-Pronssia aiemmin tällä kaudella Puolassa.

Onnittelut Kari!!

Tarinagolfin tuki valtakunnallisissa seniorikilpailuissa:

1. Ne pelaajat, jotka pääsevät valtakunnallisiin (50,60,65,70,75,80)
lyöntipelisarjan (ei tasoituksellinen) SM-kilpailuihin (1 kilpailu/vuosi) saavat
kilpailumaksun sijoittuessaan omassa ikäluokassaan 6 parhaan joukkoon.
a. Mikäli pelaajat osallistuvat myös joukkuekilpailuun, he saavat
kilpailumaksun sijoittuessaan 6 parhaan joukkoon.
2. Valtakunnallisiin senioritoureihin (5 osakilpailua vuodessa/ikäluokka)
lyöntipelisarjaan (ei tasoituksellinen) osallistuville maksetaan kilpailumaksu
heidän sijoittuessa 6 parhaan joukkoon.
3. Maksu maksetaan edellä mainituista kilpailuista, yhdestä etukäteen valitusta
sarjasta
4. Maksimitukimäärä on 300€ / pelikausi 2024
5. Tuen määrää tarkastellaan uudelleen kauden 2024 jälkeen.
6. Maksut tilitetään pelaajan osoittamalle tilille jälkikäteen kuittia vastaan.
7. Rahoitus kohdennetaan senioritoiminnasta ja senioritoiminta voi ylittää oman
budjettinsa kyseisten kustannusten osalta kaudella 2024.
8. Toimintamalli käynnistyy takautuvasti kauden alusta 2024 alkaen.

Kilpailutukiin liittyvissä asioissa yhteys: 050 432 3875 / seppo.kantosalo@tarinagolf.fi