Tarinagolf ry:n naistoiminta

Tarjoamme laaja-alaisesti erityisesti naisia inspiroivia tapahtumia kuten; naisten illat, sääntökävelyt, naisten sunnuntai, omat harjoitukset, kahden kierroksen päivät, kolmen mailan kisa, vierailut muille kentille, Ladyliiga ja Pelaa 100 –kisa tai Daily Sports –tapahtumat – joista saaduista palautteista olemme erittäin ylpeitä

Tarinalaisuuden ja naisten golfinnostuksen tukeminen on naistoimikunnan tärkein tehtävä. Haluamme aktivoida seuran nykyisiä ja uusia jäseniä mukaan seuratoimintaan ja kehitämme toimintatapoja, jotka mahdollistavat tarinalaisuuden toteutumisen käytännön tasolla. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten naisten harjoituksia ja naisten tapahtumapäivän. Lähdemme myös mielellämme mukaan pelikierrokselle, jos peliseuraa kaivataan.

Oman seuran jäsenten lisäksi toivotamme luonnollisesti lämpimästi tervetulleiksi vierailulle myös muiden seurojen ladyt. Ottakaa yhteyttä toimikuntaan, niin voimme olla teille apuna ja vaikka paikallisoppaina mukana kierroksella.

Naistoimikunta

Minna Nykänen / puheenjohtaja
0400 460 490
mnykane@hotmail.fi

Petra Ronkainen / Naiskapteeni
petrakristiina@gmail.com

Hanna-Mari Kuivalainen
hannamarik@hotmail.com

Titta Korhonen

titta.korhonen@hotmail.com

Satu Raatikainen
shraatikainen@gmail.com
Jenni Raatikainen
jennimraatikainen@gmail.com