Millaisella pelioikeudella uuteen kauteen 2019?

Keväällä kun pelioikeusmaksut tipahtavat postilaatikosta, tulee usein mietittyä ”milläpä pelioikeudella tulevana kesänä pelaisi?”

Uraansa aloittaville golfareille oma Starttipaketti

Viime kesänä 2018 Green Cardin suorittaneille tarjotaan viime kesän tapaan oma edullinen Starttipaketti. Teihin olemme helmi-maaliskuussa erikseen yhteydessä, joten ei vielä kiirettä.

Parhaat pelimahdollisuudet saat pelaamalla C-osakkeen pelioikeudella – joko omalla tai kaverilta vuokrattuna

Tarinan yleisin pelioikeus on C-osakkeen pelioikeus (769€). Sen suuri suosio perustuu huolettomuuteen, osakepelaamisen erityisetuihin ja edulliseen kierroshintaan (jopa alle 2,5€/kierros). Pelaa vaikka joka päivä niin paljon kuin ehdit tai vaikka vain puolikas kierros, jos siltä tuntuu. Varaa aikasi, jopa neljä viikkoa aikaisemmin, oli sitten sesonki tai ei. Voit maksaa pelioikeuden vaikka kuukausierissä, esim. 12 erässä alkaen 73€/kuukaudessa.

Saat samalla kaikki osakkeeseen liitetyt edut, kuten

 • pelaa niin paljon kuin haluat = kausikortti
 • pelaa silloin kuin sinulle parhaiten sopii = paras varausetu kaikkina aikoina – myös sesongin aikaan
  • Sinulla on oikeus varata itse peliaikoja nettiajanvarauksen kautta 4 viikkoa aikaisemmin molemmille kentille
  • Lisäksi saat Uuden Tarinan ”Prime Time” varausedun:
   • Lähtöajat arkisin klo 15-18 ja viikonloppuisin klo 7 – 10. Viikonloppuvaraus koskee normaalin kauden viikonloppuja, sekä sesongin aikaan, 24.6. – 11.8.2019 joka päivä
  • C-osakepelaajille varausetu on 4 viikkoa ja muille pelaajille varausmahdollisuus avautuu vasta kolmea vuorokautta aikaisemmin.
 • Lisäksi osakkeen omistajana (silloin kun käytät vuotuisen pelioikeutesi) saat säästöä oheispalveluista: 10% alennus bägivarastosta, rangepalloista ja golfautoista
 • Lisäksi saat monia etuja mm. Järvi-Suomen kortin, jolla pelaat muita edullisemmin monilla Itä- ja Keski-Suomen kentillä. (HUOM! neuvottelut kenttien kesken ovat vielä käynnissä, joten julkaisemme edut hieman myöhemmin)
 • C-osakkeen omistajat ovat oikeutettuja myös Kultakorttiin, jolla pelaat kymmenillä kentillä erittäin edullisesti

Jos minulla ei ole C-osaketta, miten pelaamaan?

Jos sinulla ei ole C-osaketta, voit ostaa tai vuokrata sellaisen golfpisteen golfpörssistä tai Facebookissa TarinaGolf -pörssistä. Edellä mainittujen lisäksi voit pelata ns. vuokrapelioikeudella. Opiskelijat, juniorit ja vasta-alkajat omilla pelioikeuksilla. Näillä kaikilla kausipelioikeuksilla pelaat edullisesti koko kauden – vaikka useamman kierroksen päivässä.

Toimisto avustaa samaan tapaan myös C-osakemyyntiä ja -ostoa. Jos olet myymässä tai ostamassa osaketta, katso ensin Golfpörssistä, joka toimii pääasiallisena markkinapaikkana.  Osakas ilmoittaa toimistoon osakkeen vuokraajan tiedot. Vuokraaja tai osakas maksaa pelikausivastikkeen 769€ Tarinagolf Oy:n tilille eräpäivään mennessä. Vuokraaja voi maksaa maksun myös Nexgolfista löytyvällä erämaksulla esim. 12 erässä 73€/kuukaudessa. (sovittava ensin toimiston kanssa) Lisäksi osakkeen omistaja ja vuokraaja sopivat keskenään mahdollisesta komissiosta.

Tiesithän, että Tarinagolf Oy:n osake on turvallinen sijoitus, sillä useimmista golfyhtiöistä poiketen, siihen ei liity yhtiövastikepakkoa. Jos et pelaa – et maksa yhtiövastiketta. Näin osakkeeseen ei liity mitään taloudellisia riskejä. Sen sijaan voit vuokrata osakkeen edelleen, kuten jo sadat Tarinan osakkeenomistajat tekevät ja saada sille tuottoa.

C-osakkeen vuokramarkkinat ovat käynnissä, joten pelipakettiasioissa ota reilusti yhteyttä toimistoon.

Huomioithan, että toimisto on ansaitulla ”kesälomalla” vuodenvaihteen ja 14.1 jälkeen taas tavoitettavissa: puh. 040 137 8891 tai sähköpostilla: toimisto(at)tarinagolf.fi

Vuokrapelioikeus

Jos et löydä, tai halua vuokrata osaketta, voit ostaa koko kauden vuokrapelioikeuden. Vuokrapelioikeus on pelioikeus kenelle tahansa Tarinagolfin jäsenelle, hintaan 1 000 €. Voit maksaa sen vaikka kuukausierissä, esim. 12 erässä alkaen 94€/kuukaudessa.

Tarinagolf panostaa junioreihin ja opiskelijoihin

Tarinagolf Oy tarjoaa kaikille Tarinagolf ry:n alle 10v junioreille ilmaisen pelioikeuden. Näin Tarinagolf Oy haluaa tukea nuoria hyvän harrastuksen alkuun.

Opiskelijana pelaat edullisesti kolmekymppiseksi saakka

Tarinagolf haluaa tukea kaikkia opiskelijoita hyvän harrastuksen parissa. Olemme entisestään pidentäneet opiskelijoiden alennettua pelioikeusaikaa aina kolmekymppisiin saakka. Nyt opiskelijan pelioikeusmaksuun 400€ ovat oikeutettuja kaikki 1988- jälkeen syntyneet opiskelijat. Alennuksen saat toimittamalla opiskelijatodistuksen toimistoon.

Opiskelijapelioikeus   400 €  opiskelija, synt. 1997-1988, opiskelijatodistus
Juniori yli 16 v.   300 €  syntynyt v. 1998-2002
Juniori alle 16 v.   200 €  syntynyt v. 2003-2005
Juniori 10-13 v.   100 €  syntynyt v. 2006-2009
Juniori alle 10 v.       0 €    lapsiryhmä, v. 2010 ja myöhemmin syntyneet

Greenfee–paketit

Tarinagolf tarjoaa myös greenfee-paketteja, joilla voit säästää jopa yli -30% ysittäisillä greenfeellä-pelaamiseen verrattuna. Katso hinnasto ja kevään tarjoukset.

 

Greenfee–pelaaminen

Tarinagolfin jäsenenä voit myös pelata maksamalla greenfee-maksun joka kerta erikseen kierrokselle lähtiessä.

Greenfee-maksut (juniorit ja opiskelijat -50%)

 • arkipv                                           45€
 • la-su                                             50€
 • high season (26.6-6.8)               60€
 • 9 reikää                                        30€

 

Liikuntasetelit

Useat työnantajat tarjoavat työntekijöilleen omaehtoiseen liikuntaan kannustavia liikuntaseteleitä. Nämä käyvät maksuvälineenä myös Tarinassa.

Liikuntaseteleillä voit maksaa kaikista Tarinagolf Oy:n tarjoamista, maksajan henkilökohtaisiseen käyttöön tulevista, liikuntapalveluista, kuten esim. kausipelimaksut, paikanpäällä jo varatulle peliajalle maksetut greenfeet, rangepoletit ja opetuspalvelut. Koska liikuntaseteli on henkilökohtainen työnantajan tarjoama tukimuoto, sillä ei voi maksaa sellaisia palveluja, jotka voi lahjoittaa tai myydä eteenpäin kenelle tahansa. Esimerkiksi pelilipuiksi vaihdettavaa pelioikeutta ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

Tarinassa on käytössä seuraavat liikuntasetelit ja –kortit:

Smartum (seteli, kortti), Edenred (virikeseteli, -kortti, Ticket Mind & Body ja Ticket Duo kortit), TYKY–kuntoseteli,  TYKY–Online, Eazybreak mobiiliseteli, Sporttipassi sekä OmaKunto-kortti.

Kuinka paljon seteleillä voi maksaa Tarinassa?

Liikuntaseteli on henkilökohtainen työnantajan tarjoama tukimuoto. Enimmäismäärä riippuu siitä, miten paljon työnantajasi tarjoaa sinulle liikuntaseteleitä.

Omaehtoisen kulttuuri- ja liikuntatoimintana annettavan edun verovapaa enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa. Jos työnantaja tarjoaa työntekijälle 400 euroa suuremmalla summalla omaehtoista liikunta- ja kulttuuritoimintaa, ylimenevä osa katsotaan työntekijän veronalaiseksi palkkatuloksi, josta työnantajan tulee toimittaa ennakonpidätys. Ylimenevästä osasta ei kuitenkaan suoriteta työnantajan sosiaaliturvamaksusta annetun lain 4 §:n perusteella työnantajan sosiaaliturvamaksua eikä sairausvakuutuslain 11 luvun 2 §:n perusteella sairausvakuutuksen päivärahamaksua.

Liikuntaseteleillä voit siis maksaa Tarinagolf Oy:n tarjoamia palveluja maksimissaan sen verran, kun työntantajasi on seteleitä sinulle verottajan ohjeistuksen mukaisesti tarjonnut.

Voit myös yhdistää kausipelimaksusi maksettavaksi liikuntaseteleillä ja kuukausimaksuina.

Esimerkki liikuntasetelin käytöstä:

– Osakkeen pelioikeusvastikkeesta 769€ maksetaan 400€ liikuntaseteleillä, jolloin sinulle itsellesi maksettavaksi jää vain 369€. Jos maksat kyseisen loppuosan kuukausierissä tammikuusta alkaen, maksettavaksi jää VAIN 37€/kk.

 

Jos haluat maksaa Tarinan maksuja liikuntaseteleillä, ota yhteys toimistoon puh. 040 137 8891, toimisto(at)tarinagolf.fi

HUOM! toimisto on avoinna 14.1.2018 alkaen.

Verottajan ohjeistus liikuntaseteleiden käytöstä.

 

Entistä helpompi erämaksu suoraan Nexgolfista

Maksa pelikausimaksut kätevästi erissä.

Tarinagolf Oy siirtyy käyttämään NexGolf erämaksupalvelua. NexGolf Erämaksu tarjoaa mahdollisuuden maksaa pelikausimaksun useammassa, vaikka 12 erässä. Luotto-operaattorina toimii Lindorff. Kun saat meiltä pelikausimaksun laskun, jonka haluaisit maksaa kokonaan tai osittain erissä, toimi näin:

1. Kirjaudu tunnuksillasi NexGolfiin.
2. Kirjautumisen jälkeen valitse yläriviltä ”oma NexGolf” ja sieltä kohta laskut.
3. Luottopäätöksen saat heti.

Jos käytössäsi on liikuntaseteleitä ja käytät niitä pelikausimaksun osana, ole ensin yhteydessä Tarinan toimistoon, jonka jälkeen voit maksaa esim. laskun loppuosan erissä.

Sähköposti: toimisto@tarinagolf.fi

Puhelin: 040 137 8891