Voit nyt varata tunnuksillasi lähtöajan toiselle pelaajalle – lue myös uusista Prime-lisäeduista

Tarinan jäsen voi nyt varata Nexgolfin kautta omilla tunnuksillaan toiselle pelaajalle lähtöajan

Asiakkaiden toiveesta haluamme näin Korona-aikana tarjota perheille ja kavereille entistä paremmat mahdollisuudet varata aika samaan lähtöön.
Pelaajille annetaan mahdollisuus varata lähtöaika sekä itselleen, että muille pelaajille samaan lähtöön oman varausprofiilinsa mukaisesti

      • Prime-asiakkaat 30 vuorokautta ennen tiiaikaa
      • Muut 5 vrk ennen tiiaikaa

Lähdön voi edelleen myös sulkea muilta pelaajilta, soittamalla ajanvaraukseen 020 187 8700.

Edelleen suosittelemme, että lähdöt varataan perheenjäsenten tai kavereiden kesken, joiden kanssa olet ollut tekemisissä Korona-aikana muutenkin.

Jos pelaat kausipelioikeudella, voit vahvistaa lähtösi itse Nexgolfin kautta VAHVISTA-painikkeesta, joka ilmestyy lähtöön 3h ennen lähtöä.

 

Toukokuun greenfee-tarjoukset Prime-asiakkaille Kartanogolfista ja Tahkolta

Jääpoltteen tuhot vaivaavat edelleen Tarinan viheriöitä, joten haluamme tarjota Prime-asiakkaillemme edullisia pelimahdollisuuksia yhdessä lähikenttiemme kanssa. Kartanogolfin (25€) ja Tahkogolfin (35€) greenfeetarjoukset ovat voimassa toukokuun loppuun saakka. Edut voit lunastaa näyttämällä Tarina Prime -bägilätkää tai Järvi-Suomen golfkorttia.

 

Rangen mattovaraus vapaaehtoiseksi

Kentän avauduttua rangen käyttöaste on tasaantunut ja mattojen ajanvaraus ei ole sen vuoksi enää välttämätöntä. Sen sijaan asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta mattovaraus on edelleen niin halutessa mahdollista. Näin pidemmästäkin matkasta tulleena voit varmistaa aikaa harjoittelulle. Varausjärjestelmän ansiosta voit etukäteen nähdä, jos esim. nurmipää on varattu kurssille tai junioreille. Vieraspelaajat ja aloittelijat ovat myös tervetulleita ilman lisämaksua.

Ps. Jos haluat varata mattoajan ennen kierrosta, Nexgolf -tekniikka vaatii, että varaat ensin mattoajan ja sitten vasta peliajan. Jos et onnistu, soita ajanvaraukseen ja varaa matto sieltä kautta.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>