Junnuharkat talvella TalviTarinassa

POJAT 10-17v. torstaisin klo 17.30-19.00

TYTÖT 10-17v. perjantaisin klo 17.30-19.00

HARRASTE 6-9v. lauantaisin 10.00-11.30

Huvikummuntie 62, Siilinjärvi

Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi pelaaja, Tarinan laadukkaassa valmennuksessa sinun on mahdollista löytää golfista elämänmittainen harrastus. Kilparyhmissä sinulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana aina kansainväliselle tasolle saakka.

Valmennustoiminnan päämääränä on tarjota laadukasta perusvalmennusta kaikille ohjattuun toimintaan osallistuville junioreille. Valmennustoiminnassa on otettu käyttöön Golfliiton juniorigolfohjelma. Ohjelman tarkoituksena on tukea seurojen junioritoimintaa sekä kehittää lasten- ja nuorten harjoittelukulttuuria.

Golf on edullinen laji nuorille

Golf on lajina edullisempi kuin moni osaa arvatakaan. Esim. alakouluikäiset pelaavat huoltajan seurassa aivan ilmaiseksi. Riittää, että olet seuran jäsen ja green card on suoritettu. Katso pelimaksuista lisää hinnastosta.

Tarinan valmennustoiminta kehittyy koko ajan

Kaudella valmennusta annetaan viidessä eri ryhmässä. Näin pystymme tarjoamaan laadukkaan perusvalmennuksen kaikille junioreille. Lisäpanostusten myötä olemme voineet kohdentaa enemmän ohjaajia myös nuorimpien junioreiden valmentamiseen. Yksi tärkeimmistä asioista valmennuksessa on se, että voimme tarjota ohjausta riittävän pienissä ryhmissä ja tätä kautta oppiminen myös tehokkaampaa.

Ammattivalmentajien myötä tarinalainen valmennus on korkealla tasolla. Tarinan päävalmentaja PGA Pro Janne Eskola on palkittu kahdesti vuoden valmentajana Savossa. Suomen PGA palkitsi Janne Eskolan Teaching professional of the year -palkinnolla. Hänen lisäkseen koulutetut ohjaajat luovat laadukkaan pohjan ohjaukselle ja valmennukselle.

Näin tuet Tarinan junioritoimintaa

Mehiläinen

Mehiläinen maksaa vuosittaista bonusta Tarinan junioritoiminnalle, Mehiläisen urheilunettiin kirjautuneiden Tarinan jäsenten ostamista palveluista.

Kirjaudu URHEILUNETTI-sivulle täällä.

  1. Valitse oma seurasi valikosta
  2. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta
  3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen” kohdasta

Savo Volley

Tarinan junioritoiminta saa puolet ennakkoon myytyjen lippujen hinnasta Savo Volleyn Siilinjärven ja Kuopion peleistä. Lipun ostaja voi valita lippua ostaessaan, mille seuralle tukensa osoittaa.

Harjoitusryhmät

Aloittelijat – golfkerho

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu alle 10-vuotiaille vasta-alkajille. Ryhmän ohjauksessa ja valmennuksessa painopiste on perusliikuntataitojen kehittäminen ja niiden hyödyntäminen golfin pelaamisessa. Harjoitukset pidetään talvikaudella Talvitarinassa ja kesäkaudella Tarinassa.

Tyttöharkat

Kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille junnutytöille tarkoitetut harkat. Ohjaajina Tarinan omat kilpatytöt.

Harrasteryhmä

Harjoittelun painopisteenä on monipuolisuus ja golfin pelaamisen perustaitojen omaksuminen. Ryhmä toimii myös siirtymäryhmänä kilparyhmiin sekä valmennusryhmänä niille, jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailemisesta. Harjoitukset pidetään talvikaudella Talvitarinassa ja Rauhalahden kuplahallilla. Kesäkaudella Tarinassa.

Kilparyhmät (FT/ FJT/ JCT / FUTURE -tourit)

Kilparyhmissä harjoittelu on tavoitteellista ja tähtää kilpailemiseen sekä kansallisilla  toureilla, että kansainvälisissa kilpailuissa. Ryhmät jakaantuvat pelattavan tourin mukaan. Kilparyhmien harjoitteluun liittyy olennaisena osana myös fyysinen harjoittelu, joka toteutetaan ohjatusti ammattilaisen valvonnassa. Harjoitukset pidetään  talvikaudella Talvitarinassa, Oheisharjoittelukeskuksella ja Rauhalahden tenniskuplalla, kesäkaudella Tarinassa. Kilparyhmiin valinta tapahtuu ohjaajien ja valmentajien suositusten mukaisesti.

Valmennus:

Tarinagolfin junioreiden valmennustoiminnasta vastaa JEGOLF Academy.

Lue lisää junioriharjoituksista JEGOLF-harkkasivuilta.

Harjoitus sekä kilpailumaksut kaudella 2019:
Kilparyhmät (FT/FJT/JCT/FUTURE)
Harrasteryhmä
Aloittelijat
Kausimaksu
Kesä 170 € / talvi 310 €
120 €
Kausimaksu, harjoitukset 1 krt / vko
150 €
Kausimaksu, harjoitukset 2 krt / vko
200 €

Lisäinformaatiota nuoriso- ja valmennustoiminnasta:

Kiinnostaako golf? Lisää infoa saat Pro Jannen sivuilta

AK-stipendirahasto

Rahaston tarkoitus on tukea kyvykkäitä Tarinagolf ry:n nuoria golfinpelaajia, kerran vuodessa myönnettävien stipendien muodossa. Stipendit myönnetään hakemusten perusteella ja jaetaan TarinaGolf- yhteisön syyskokouksen yhteydessä.

Lisätietoja stipendistä.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Nuoriso- ja valmennustoimikunta 2020

Emma Musakka / Puheenjohtaja
040 707 6945
emma.musakka@gmail.com

Janne Eskola / Päävalmentaja
050 599 1992
janne.eskola@jegolf.fi

Anne Tykkyläinen
045 147 3004
annemari.tykkylainen@gmail.com