Itä-Suomen suurin golfkeskus Tarinagolf hakee ravintoloitsijaa

Tarinagolf on yli 100 000 asiakaskäynnin ja palkittu miljoonan kilometrin liikuttaja. Etsimme joukkoomme ravintolayrittäjää, joka mahdollistaa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme ravintolan, joka tarjoaa monipuolisen ja maistuvan ravintolakokemuksen miellyttävässä ilmapiirissä.

Oletko kiinnostunut tulemaan Siilinjärvelle, jossa on Itä-Suomen suurin, 36 reikäisen golfkentän golfyhteisö ja johon kuuluu yli 2300 jäsentä, sekä lähes sata yhteistyökumppania. Asiakkaamme tulevat pääosin Kuopiosta, Siilinjärveltä, sekä muualta Pohjois-Savon alueelta.

Meillä pelataan vuosittain yli 50 000 kierrosta golfia ja järjestetään yli 100 erilaista tapahtumaa. Tasainen asiakasvirta kestää koko pelikauden toukokuusta lokakuuhun: Toiminta on mahdollista laajentaa myös ympärivuotiseksi, sillä talvisin Tarinaa kiertää henkilökuntamme ylläpitämät Pohjois-Savon hiihtäjäystävällisimmät ladut.

Kehitämme yhdessä

Onko sinulla ja yritykselläsi kunniahimoa olla osana luomassa klubillemme uudenlaista toimivaa palvelukokonaisuutta. Olemme kiinnostuneita kaikista uusista luovista toimintamalleista ja ravintolakonsepteista. Tee meille ehdotus.

Ole yhteydessä!

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Toimitusjohtaja
Osmo Ruuska
osmo.ruuska@tarinagolf.fi
Puh. 040 553 4728

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.