Golfin säännöt uudistuivat – tule mukaan sääntö- ja seuratuomarikoulutustilaisuuteen

Tarinagolf ry / kilpailu- ja tasoitustoimikunta järjestää sääntö- ja seuratuomarikoulutustilaisuuden la 23.2.2019 klo 9.00 – 18.00 Kylpylähotelli Rauhalahdessa, Kuopiossa. 

  • Tilaisuus on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet golfin uusista säännöistä. Tilaisuuden lopuksi halukkaat voivat osallistua seuratuomarikorttikokeeseen. Sääntökoe on siis vapaaehtoinen.
  • Ilmoittautuminen omilla tunnuksilla NexGolfissa 18.2.2019 mennessä.
Ilmoittautuminen NexGolfin kautta, omilla tunnuksillasi. Mene kohtaan kilpailut ja tapahtumat ja ilmoittaudu haluamaasi tapahtumaan.

Ole tarkkana, että ilmoittaudut VAIN TOISEEN KAHDESTA VAIHTOEHDOSTA

1. Seuratuomarikurssi klo 9.00 – 18.00 on päivän mittainen peruskurssi, joka on suunnattu seuratason kilpailujen järjestäjille, kilpailutoimikunnan jäsenille, kilpailujohtajille jne. Koulutus on sinulle maksuton sisältäen lounaan ja aamu- sekä päiväkahvitarjoilun mikäli sitoudut tarvittaessa vähintään kerran kesässä kilpailunjohtajan tehtäviin. Sääntökirja sisältyy hintaan!

2. Sääntökoulutus klo 9.00 – 16.00. Sääntökoulutuksesta maksat vain lounaspaketin verran (28€ sisältää siis lounaan ja aamu- sekä päiväkahvit). Maksu suoritetaan Rauhalahdessa ennen tilaisuuden alkua.

Koulutustilaisuuden sisältö:

  • Kilpailun järjestäminen
  • Kilpailun johtaminen
  • Sääntökirjan käyttäminen
  • Tuomarina toimiminen
  • Sääntökoe (vapaaehtoinen)

Kouluttajana kansainvälinen liittotuomari Arto Teittinen. Arto Teittinen on kotimaisista golftuomareista ylivoimaisesti tunnetuin ja kansainvälisesti kokenein. Majoreista hänellä on kokemusta neljästä US Openista ja yhdestä Open Championshipista.

Koulutuksen järjestää Tarinagolf ry:n kilpailu- ja tasoitustoimikunta – tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Jouni Puranen
p. +35844 5544010
jouni.puranen@tarinagolf.fi