Pieni pallo - tuhat tarinaa!

Luo sinäkin oma golftarinasi. Ilmaiset tutustumisillat torstaisin klo 19.00. Tervetuloa mukaan!
  • Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia - ja vielä ihan ilmaiseksi! Torstain suositut tutustumisillat keräävät vuosittain yli 200 pallonlyöjää.

Lue lisää:


Mitä Tarinassa tapahtuu?

Tarinassa pelataan golfia ja harjoitellaan lajia, mutta tapahtuu Tarinassa muutakin.

Seurassa järjestetään kauden aikana erilaisia tilaisuuksia jäsenille, mm. naistoimikunta järjestää vain naisjäsenille suunnatut golfopettaja, Pro Janne Eskolan harjoitukset, senioritoimikunta vastaavasti senioreille suunnatut. Kauden aikana on myös ohjelmassa jäseniltoja, ilmaisia tutustumisiltoja, jonne voit tuoda vaikka kaverisi tutustumaan golfiin, sekä erilaisia golfaiheisia teemaviikkoja. Klubiravintola Neliapilassa vietetään kesäisin BBQ-iltoja ja Pro Shop KauppaTarinasta saat hankittua golfvälineitä ja -vaatetusta.

Tarinassa on myös uusien pelaajien tukena golfkummit, jotka avustavat harrastuksen alkumetreillä sekä ovat myös käytettävissä peliseuraksi halutessasi. Tarinassa on myös varsin aktiivista junioreiden valmennustoimintaa, jossa nuori voi kehittyä ja harrastaa alkeista aina kilparyhmiin saakka.

Kauden aikana järjestettävistä tapahtumista ja erilaisista golfharjoitutuksista tiedotamme mm. kotivujen tapahtumakalenterissa. Golfyhteisömme viestii pääasiallisesti sähköisessä mediassa, kuten www.tarinagolf.fi–kotisivustolla, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram), sähköpostein, tekstiviestein jne. Kerran vuodessa ilmestyy myös jäsenlehti, Tarinagolfari. Ajanvaraustoimiston tiloissa oleville ilmoitustauluilla viestivät toimikunnat sekä jäsenet esim. myyden käytettyjä golfmailojaan. 


Talvisinkin on toimintaa

Yhteisöllä on jäsenten ja osakkaiden vapaassa käytössä sisäharjoittelutila, joka sijaitsee kenttäalueen välittömässä läheisyydessä. Talvitarinaan pääset lunastamalla toimistosta avainkortin. Talvitarinassa voit harjoitella lähipeliä (puttaamista ja chippaamista) sekä pidempääkin lyömistä. Tiloissa on myös Pro (golfopettaja) Janne Eskolan ylläpitämä maksullinen golfsimulaattori, jonne on oma ajanvaraus. Lisäksi Talvitarinassa on jäsenten käytössä kuntosali sekä sauna. Alueella pääsee talvisin myös hiihtämään Patakukkulan ja golfkentän alueen suosituille laduille.    


Toimisto- ja caddiemasterin palvelut

Lähtöaikojen varaukset tehdään pääosin itse NexGolf-ajanvarauksen kautta tai vaihtoehtoisesti caddiemastereilta joko puhelimitse tai paikan päältä. Pelaamaan pääsee yleensä huhti-toukokuun vaihteessa heti lumien sulettua ja samalla avataan ajanvaraustoimisto, jossa caddiemasterit palvelevat päivittäin. Ajanvarauksen aukioloajat ja muuta lisäinfoa löytyy nettisivuiltamme.

Tarinassa on jäsenten käytössä reilu 200 bägien säilytyskaappia. Voit tiedustella vapaita kaappeja caddiemasterilta tai toimistosta. Tarinan toimisto palvelee kaikissa jäsen- ja osakeasioissa kauden aikana arkipäivisin klo 08.00 – 16.00.


Mikä on Tarinagolf?

Tarinassa on kaksi kenttää, VanhaTarina sekä UusiTarina.

Organisaatiomme jakautuu toiminnallisesti kahteen osaan, urheiluseuraan sekä kenttiä hoitavaan yhtiöön. Urheiluseuramme, Tarinagolf ry, vastaa jäsenten toimintaan liittyvistä asioista. Se esim. järjestää kilpailuja, pitää yllä tasoitusrekisteriä sekä huolehtii yleisistä seuratoiminnoista. Lisäksi jäsenistön itse pyörittämät toimikunnat: seniorit, naiset, nuoriso- ja valmennus, kilpailu, viestintä sekä kapteenit toimivat aktiivisesti jäseniä palvellen. Jäsenistöä ajanvarauksessa palvelevat caddiemasterit ovat Tarinagolf ry:n palveluksessa.

Tarinagolf Oy vastaa kentistä ja sen maa-alueista. Yhtiön palveluksessa ovat kenttätyöntekijät, kenttämestari, toimitujohtaja sekä toimistohenkilöt.
 

 
Nautinnollisia hetkiä golfin parissa Tarinassa!
building