Kilpailuihin osallistuminen ja ilmoittautuminen

Kilpailija voi osallistua yhdellä kilpailukierroksella vain yhteen kilpailuun kerrallaan. Osallistumisoikeus kilpailuun kerrotaan kilpailukutsussa. Tasoitusraja ilmaisee sen korkeimman sallitun tarkan tasoituksen, joka pelaajalla saa olla kilpailupäivänä. Korkein kilpailussa käytettävä tasoitus on 36, ellei kilpailukutsussa ole muuta mainittu.

Ellei kilpailukutsussa ole toisin mainittu, kilpailut ovat avoimia kaikille EGA-tasoituksen omaaville amatööripelaajille sekä ammattilaisille. Mikäli amatööripelaajalla ei ole voimassa olevaa EGA-tasoitusta, hän ei voi voittaa palkintoja tasoituksellisessa sarjassa. EGA-tasoitukseton pelaaja saa silti osallistua kilpailuun ja voi voittaa palkintoja tasoituksettomassa sarjassa.

Viikkokilpailut

Viikkokilpailuihin ilmoittaudutaan aikavarauksen yhteydessä maksamalla kilpailumaksu caddie masterille. Viikkokilpailuihin voi lähteä pelaamaan kello 8.00 alkaen

Seuran järjestämät avoimet kilpailut

Avointen kilpailujen ilmoittautumisaika päättyy kilpailua edeltävänä torstaina kello 18.00 tai kilpailukutsussa ilmoitettavana ajankohtana (huom. seuranmestaruuskilpailut). Avoimiin kilpailuihin ilmoittaudutaan caddiemasterille puh. 0201 878 700 tai Nexgolfin kautta pelaajan omilla tunnuksilla. Ilmoittautumisajan päätyttyä jälki-ilmoittautuneita ei hyväksytä.

Jos peruminen tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulee perumisesta ilmoittaa caddie masterille ja kilpailunjohtajalle sekä toimittaa välittömästi lääkärintodistus kilpailutoimikunnalle. Lääkärintodistuksella ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta ei peritä kilpailumaksua. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman syytä (lääkärintodistus) tapahtuneesta peruutuksesta peritään kilpailumaksu.

Sarja peruuntuu, jos osallistujamäärä on vähemmän kuin kuusi. Peruutettuun sarjaan ilmoittautunut kilpailija voi osallistua kilpailunjohtajan hyväksymään toiseen sarjaan tai halutessaan luopua koko kilpailusta ilman rangaistusta. Viikkokilpailussa ja sokkoskineissä sarja ei peruunnu.

Seuran järjestämien kilpailujen lähtöluettelot ja kilpailutulokset julkaistaan ilmoitustauluilla sekä Tarinagolfin internetsivulla.

Tietosuoja

Kun kilpailutoimintaan tarvitaan henkilötietoja Golfliiton, oman seuran tai muiden seurojen käyttötarkoituksiin, on rekisterin käyttäjällä vähintään informointivelvollisuus siitä mihin tietoja käytetään.

Henkilötietojen luovuttaminen tavanomaisluovutuksena – suostumusta ei tarvita, mutta asiasta on informoitava etukäteen:

Lähtöajat

Lähtöajat ovat avoimissa kilpailuissa yleensä klo 8.00 alkaen 10 minuutin välein arvotuissa kolmen hengen ryhmissä. Kilpailukutsussa on maininta mahdollisesta poikkeavasta lähtöajasta.

Pelaaminen

Harjoittelu kilpailupäivänä

Lyöntipelissä ei pelaaja saa kilpailupäivänä pelata kentällä ennen kilpailua. Poikkeuksena toimikunta on hyväksynyt harjoittelun ennen MIDNIGHT- kilpailua. Reikäpelissä pelaaja saa harjoitella kilpailukentällä ennen kilpailukierrosta.

Palkinnot

Viikkokilpailussa palkitaan sarjan paras, jos osallistujamäärä 1-5, kaksi parasta, jos osallistujamäärä on 6-12 ja kolme parasta, jos yli 13 osallistujaa.

Tarinagolf ry / Kilpailu- ja tasoitustoimikunta

 

Palkintojen verotus

Tarinagolf noudattaa Suomen golfliiton ohjeistamaa linjaa palkintojen verotuksessa. Tarinagolfin itse järjestämissä kilpailuissa (Tarinagolf ry: Avajaiskilpailu, midnight, seura,- klub- ja reikäpelimestaruuskilpailut, senior-viikkokilpailut, joukkuescramble ja päättäjäiskilpailut. Tarinaharjun Golf Oy: Tarinan ystävät) kaikkien jaettavien yksittäisten palkintojen käypä arvo on alle 100€. Tarinagolf säilyttää listat palkinnon saajista. Mikäli yksittäisen pelaajan Tarinagolfin itse järjestämissä kilpailuissa saamien palkintojen yhteen laskettu arvo ylittää 100€, Tarinagolf tekee asiaan kuuluvan ilmoituksen sekä palkinnon saajalle, että verottajalle. Muissa Tarinagolfissa järjestettävissä kilpailuissa Tarinagolf toimii ainoastaan palveluntuottajana varsinaiselle kilpailun järjestäjälle.
 
Lisätietoa Golfliiton tiedotteesta.
 
Osmo Ruuska, Toimitusjohtaja Tarinaharjun golf Oy/Toiminnanjohtaja Tarinagolf ry.