Tarinan kilpajunioireiden laatimat Juniorisäännöt 2016

 

1. Ollaan ajoissa paikalla ja ilmoitetaan ohjaajalle/joukkueenjohtajalle, jos ei päästä

Mitä tarkoittaa?

Harjoituksiin, palavereihin, kilpailumatkojen lähtöpaikoille jne. saavutaan aina ajoissa. Mikäli se ei ole mahdollista, ilmoitetaan siitä aina valmentajalle tai matkanjohtajalle (kisamatkoilla), myös siinä tapauksessa, jos on kokonaan estynyt.

2. Kisoissa ja matkoilla käyttäydytään asiallisesti – edustetaan seuraa

Mitä tarkoittaa?

Jokaisen tulee tiedostaa ja muistaa, että Tarinan kilpajuniorit toimivat seuran edustajina kaikissa tapahtumissa, sekä hyvässä että pahassa, ja että jokaisen juniorin tulee käyttäytyä sen mukaisesti. Tähänastinen positiivinen maine halutaan ylläpitää tulevaisuudessakin.

3. Kuunnellaan koutsia

Mitä tarkoittaa?

Valmentajat tekevät töitä sinun parhaaksesi. Metelöimällä häiritset myös toisten oppimista ja keskittymistä. Antakaamme siis toisillemme työ- ja treenausrauha.

4. Kaverin kannustus ja tsemppaus, reilu peli!

Mitä tarkoittaa?

Pelikaverin positiivinen huomioiminen kuuluu jo etikettiin. Usein tulee myös tilanteita, joissa sinä itse lasket lyöntisi, tulkitset liikkuiko pallo jne. Kilpajunioreina toimimme esimerkkinä sekä muille junioreille, että koko seuramme jäsenille.

5. Päihteettömyys

Mitä tarkoittaa?

Kaikissa Tarinan valmennus- ja nuorisotoiminnan järjestämissä tapahtumissa päihteiden, kuten alkoholin, huumeiden, nuuskan jne. käyttö ja tupakointi on kaikilta junioreilta kielletty.

 

7.5.2010 Tarinassa pidetyssä junioreiden, vanhempien sekä nuoriso- ja valmennustoimikunnan johdon yhteisessä palaverissa sovittiin myös mahdollisista rangaistuksista, joita sääntöjen rikkomisesta seuraa.

Säännöt 1-4:

Ohjaajan/valmentajan harkinnan ja olosuhteiden mukaan
 

Sääntö 5:

Absoluuttinen kilpailukielto kaikkiin golfliiton kilpailuihin (TT, AT, FJT, FT, Haastaja jne.) loppukesän ajalta. Jos rike tapahtuu viimeisissä kilpailuissa, voidaan kuluneen kesän kilpailu- ja matkakustannukset periä takaisin.