Tarinan junioreiden valmennustoiminnan tavoitteena on aktivoida mahdollisimman moni juniori mukaan myös kilpagolfiin.
Juniorit voivat osallistua kansallisiin junioreiden tourien kilpailuihin seuran edustajana valmennusryhmien kautta, jolloin seura vastaa
osallistumiskustannuksista matkustus/kilpailusäännöstön mukaisesti. Ks. täältä lisää edustuspelaajien kulukorvauksista.

Lasten ja nuorten kilpailujärjestelmä 2016

Nuorten kilpailujärjestelmään kuuluu alueelliset ja kansalliset kiertueet. Idän alueella järjestetään alueellisista kiertueista Tsemppitour (TT) ja Aluetour (AT). 
Kansallisen kärkikiertueen muodostaa Finnair Junior Tour (FJT) osakilpailut.

TsemppiTour

TsemppiTour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2016 TsemppiTourilla on neljä eri sarjaa. Pelaajien tulee olla iältään 8 - 15 -vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2016).

AlueTour

AlueTour on suunnattu hieman edistyneemmille pelaajille. Kilpailuissa pelataan 18 reikää (tasoitukseton lyöntipeli). Pojat pelaavat keltaisilta ja tytöt punaisilta tiimerkeiltä. Pelaajat valitaan osakilpailuihin tasoituksen perusteella. AlueTour toimii karsintajärjestelmänä valtakunnalliselle Finnair Junior Tourille. Pelaajien tulee olla iältään 12 - 21 -vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2016).

Finnair Junior Tour

Nuorten kansallisen kärkikiertueen muodostavat Finnair Junior Tourin (FJT) osakilpailut. Pelaajat valitaan kuhunkin osakilpailuun erillisen kategoriajärjestelmän
kautta. Kaudella 2014 Finnair Junior Tourin osakilpailuja on yhteensä kymmenen kappaletta, sisältäen lyöntipelin, reikäpelin ja seurajoukkueiden nuorten SM-kilpailut.
Joukkuekilpailun tuloksia ei huomioida ranking-pisteytyksessä. Kauden päätöskilpailu on FJT 2016 karsinta, jossa pelataan seuraavan kauden pelioikeuksista.
FJT osakilpailuissa pelataan yleensä 18 + 18 reikää kahden päivän aikana. Pelimuotona on tasoitukseton lyöntipeli. Pojat pelaavat valkoisilta ja tytöt sinisiltä
tiimerkeiltä. Pelaajien tulee olla iältään 12 - 21 -vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2016).

Tourvastaavat:

Tsemppitour, Hanna Huuskonen puh 044 590 1797, hanna.m.huuskonen(at)gmail.com
Aluetour, Marja Nurmi puh 040 766 8316, marnurmi(at)gmail.com
FJT, Anne Tykkyläinen puh. 045 147 3004, annemari.tykkylainen(at)gmail.com

Junioreille tarjolla olevista kilpailuista saa lisätietoa myös Suomen Golfliiton nettisivuilta: www.golf.fi