Ladyliiga 2018

Ladyliiga on pelattu tälle kaudelle ja tulokset löydät Leidien tarinat -sivulta. Kiitos tästä kaudesta!

Tervetuloa pelaamaan Ladyliigaa kesällä 2018!
Mukaan tavoittelemaan palkintosijoja pääset pelaamalla kalenterikisan kerran kuukaudessa kolmen kuukauden aikana.

Ladyliigan kesän 2018 osakilpailut ovat seuraavat:

Kesäkuu:

Gloria Lady Cup 10.6. (kalenterikisa)

Viikkokisa 12.6.

Naisten Sunnuntai 17.6. (kalenterikisa)

Viikkokisa 26.6.

Heinäkuu:

Tehosport 1.7. (kalenterikisa)

Bridgestone Golf Open 21.7. (kalenterikisa)

Elokuu:

Klubiravintola/KauppaTarina/JEGolf 4.8. (kalenterikisa)

K-Supermarket Herkkupata 11.8. (kalenterikisa)

Laten kisa 25.8. (kalenterikisa)

Voit osallistua vaikka kaikkiin osakilpailuihin (16 kpl!) tai vain yhteen per kuukausi - molemmat käy kunhan vähintään yksi kisoista on kalenterikisa! Ladyliigaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse maksaa normaalin kilpailumaksun lisäksi ylimääräistä.

Huomio Ladyliigaa pelaavat

Kansallisten Suomigolf -viikkokisojen peruunnuttua loppukesän osalta myös tämän kesän Ladyliiga muuttuu. Koska kaksi heinäkuulle ja yksi elokuulle suunniteltu viikkokisa jää pois, huomioidaan tuloksiin koko kesältä eli kesä-, heinä- ja elokuun aikana kisaillut kolme parasta pistebogey-tulosta. Näistä heinä- ja elokuussa voi suorittaa ennalta ilmoitetut kalenterikisat. 

Poikkeuksellisesti jokaiselta kuukaudelta ei siis tarvitse olla tulosta, kunhan yhteensä kolme tulosta kesän aikana kertyy. 

Harmillinen peruuntuminen ei johdu naistoimikunnasta, ja nyt siis saadaan kasaan vähän erilainen Ladyliiga!


Pistebogey-tulokset kerätään kilpailujen tulosten valmistuttua. Kaikki hyväksytysti kolmena kuukautena vähintään yhteen kisaan per kuukausi osallistuneet ovat yhteispisteineen mukana Ladyliigan loppurutistuksessa, johon huomioidaan kultakin pelaajalta kunkin kuukauden kisan paras pb-tulos.

Ladyliiga 2018 -palkinnot jaetaan Tarinan kauden päätöstapahtumassa.

Tervetuloa mukaan!   
Naistoimikunnan puolesta Nina Vartiainen

Ks. aiempien Ladyliigojen tulokset täältä.

 

*UUSI
Pelaa 100 pistettä!

Pelaa 100 -kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska henkilökohtainen kilpailu, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan samalla tasoituksena (mikäli se ei ole jo aktiivinen). Mikäli tasoitus ei ole aktiivinen, tarvitaan neljä jätettyä korttia kauden aikana, jotta tasoitus jälleen aktivoituu. Tämän voi tehdä Pelaa 100-kierroksien yhteydessä. 

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun 100 pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5. - 30.09.2018 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf.fi -sivuston kautta. Halutessaan pelaaja voi ilmoittaa pelaamansa 100 pistettä useamman kerran kesän aikana.

100 pistettä -kisaan tuloksen lähettäneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Lähetä osallistumisesi 100 pistettä! -kisaan 1.5.2018 jälkeen tämän linkin kautta PELAA 100 >>