Gloria LadyCup Tarinagolf

Pelimuoto ja sarjat
Kilpailu on naisille tarkoitettu henkilökohtainen avoin kilpailu. Kilpailusarjat pelataan aikalähtöinä.
HCP 18,5-36 tasoituksellinen pistebogey ja HCP 0-18,4 tasoituksellinen lyöntipeli.
Kilpailu on samalla Gloria LadyCup -karsintakisa. Gloria LadyCup on avoin kaikille 20 vuotta täyttäneille naisamatööripelaajille, joilla on Suomen
Golfliittoon kuuluvan golfseuran jäsenyys ja virallinen kilpailutasoitus. Karsintakilpailusta pääsee suoraan kaksi parasta kummastakin sarjasta finaaliin Länsi-Suomen joukkueeseen. Finaali pelataan 20.7.- 21.7. Lakeside Golfissa. Lisätietoja www.ladygolf.fi.

Kummassakin sarjassa palkitaan kolme parasta pelaajaa. Lisäksi on lähimmäksi lippua- ja pisin draivi -kilpailut!
 

Kilpailumaksu ja ilmoittautuminen
Kilpailumaksu on 25 € Tarina kausipelioikeudella pelaava ja 25 € + greenfee 50 € vieraat sekä jäsenet ilman
pelioikeutta sisältäen keittolounaan kilpailun jälkeen. Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 5.6. mennessä
sähköpostilla tai puhelimitse ajanvaraukseen tai NexGolfin kautta omilla tunnuksilla. Kilpailuun mahtuu 100 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tarinagolf pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

 

 

Ladyliiga 2018

Tervetuloa pelaamaan Ladyliigaa kesällä 2018! Mukaan tavoittelemaan palkintosijoja pääset pelaamalla joko kalenteri- tai viikkokisan kerran kuukaudessa kolmen kuukauden aikana.

Ladyliigan kesän 2018 osakilpailut ovat seuraavat:

Kesäkuu:

Gloria Lady Cup 10.6. (kalenterikisa)

Viikkokisa 12.6.

Naisten Sunnuntai 17.6. (kalenterikisa)

Viikkokisa 26.6.

Heinäkuu:

Tehosport 1.7. (kalenterikisa)

Viikkokisa 17.7.

Bridgestone Golf Open 21.7. (kalenterikisa)

Viikkokisa 24.7.

Elokuu:

Klubiravintola/KauppaTarina/JEGolf 4.8. (kalenterikisa)

Viikkokisa 7.8.

K-Supermarket Herkkupata 11.8. (kalenterikisa)

Laten kisa 25.8. (kalenterikisa)

Voit osallistua vaikka kaikkiin osakilpailuihin (16 kpl!) tai vain yhteen per kuukausi - molemmat käy kunhan vähintään yksi kisoista on kalenterikisa! Ladyliigaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse maksaa normaalin kilpailumaksun lisäksi ylimääräistä.

Tässä vielä ohjeet pähkinänkuoressa:

  1. Ilmottaudu Caddie masterin seinällä olevaan listaan viimeistään kesäkuun 26. päivä (viimeinen kesäkuun osallistumismahdollisuus 26.6. viikkokisa).
  2. Pelaa vähintään yksi viikko- tai kalenterikisa kesäkuussa, heinäkuussa JA elokuussa.

Pistebogey-tulokset kerätään kilpailujen tulosten valmistuttua. Kaikki hyväksytysti kolmena kuukautena vähintään yhteen kisaan per kuukausi osallistuneet ovat yhteispisteineen mukana Ladyliigan loppurutistuksessa, johon huomioidaan kultakin pelaajalta kunkin kuukauden kisan paras pb-tulos.

Ladyliiga 2018 -palkinnot jaetaan Tarinan kauden päätöstapahtumassa.

Tervetuloa mukaan!   
Naistoimikunnan puolesta Nina Vartiainen

Ks. aiempien Ladyliigojen tulokset täältä.

 

*UUSI
Pelaa 100 pistettä!

Pelaa 100 -kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska henkilökohtainen kilpailu, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan samalla tasoituksena (mikäli se ei ole jo aktiivinen). Mikäli tasoitus ei ole aktiivinen, tarvitaan neljä jätettyä korttia kauden aikana, jotta tasoitus jälleen aktivoituu. Tämän voi tehdä Pelaa 100-kierroksien yhteydessä. 

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun 100 pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5. - 30.09.2018 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf.fi -sivuston kautta. Halutessaan pelaaja voi ilmoittaa pelaamansa 100 pistettä useamman kerran kesän aikana.

100 pistettä -kisaan tuloksen lähettäneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Lähetä osallistumisesi 100 pistettä! -kisaan 1.5.2018 jälkeen tämän linkin kautta PELAA 100 >>