Tänäkin kesänä naistoimikunta yhdessä Pro Janne Eskolan kanssa järjestää suurta suosiota saavuttaneet harkat Tarinan naisjäsenille. Harkat tullaan pitämään yleisön pyynnöstä myös arki-iltaisin ja edellisten vuosien tapaan sunnuntai-iltapäivisin, yhdet harkat siirsimme palautteen johdosta aamupäivään.

Opetus tapahtuu 20 henkilön ryhmäopetuksena (min. osallistujamäärä, että harkat toteutuvat on 5 naista). Naisten harkoissa ei siis anneta yksityisopetusta, vaan tarkoitus on kerrata swingin perusteita, sekä virittää lähipelin eri osa-alueet kuntoon yhdessä ryhmässä tekemällä. Toki Janne jakaa hyviä vinkkejä varmaan edellisvuosien tapaan ihan henkilökohtaisestikin, mutta jos swingissäsi tuntuu olevan enemmän korjattavaa, niin suosittelemme lämpimästi myös JE Golfacademyn opettajien ja ohjaajien yksityistunteja (opettajien ja ohjaajien yhteystiedot).

Harjoituksiin ilmoittaudutaan NexGolfin kautta omilla tunnuksilla ja 10 €:n harjoitusmaksu suoritetaan harjoituksissa ohjaajalle (varaa siis käteistä mukaan).

Tule siis mukaan tutustumaan uuteen mahdolliseen peliseuraan, seuran muihin naisiin ja ennen kaikkea, hiomaan lyöntisi kuntoon :)

Kesän 2018 harjoituspäivät julkaistaan ennen kauden alkua.

 

building