12.08.2018 [13:39]

Perinteinen K-Supermarket Herkkupata Golf Open keräsi 11.8. täydellä osanottajalistalla ja vapaaehtoisella lähipelikisalla 2.385 euroa Tarinan junioritoiminnan hyväksi.  Yhteislähtökisa, tavanomaista runsaampi erikoiskisatarjonta, mukava jutustelutuokio grilliaterian äärellä kisan jälkeen sekä monipuolinen arvontakisasarja osoittautui jälleen toimivaksi konseptiksi. Hyvän mielen kisa – kuten muutama pelaaja kisan jälkeen totesi. Puuskainen, navakka tuulikaan ei tässä kokonaisuudessa vetänyt suupieliä alaspäin.

Tuulen kanssa pelaaminen oli haastavaa, mutta tuloskärkeä tuuli ei näyttänyt vaivaavan. Tulokset löytyvät Tarinan sivuilta. Yksi monista tuulen kanssa taituroinneista osui caddiemasterinakin monelle tutuksi tulleelle Ville Toivaselle. Hyvä avaus vastatuuleen väylän 18 oikeaan reunaan karheikkoon. Siitä rauta seiska vastatuuleen kohti greeniä. Pallo lähti flyerina liitäen greenin yli ja päätyen Pron opetustiloihin. Aineellisilta vahingoilta vältyttiin, ja henkisiä vahinkoja loivensi Kuopion kaupunginteatterin palkinto parhaasta taiteellisesta suorituksesta. Flyerin lyöminen ei ihan kaikilta onnistu!

Ei hassumpi päivä golfille. Kiitos osanottajille ja kisan mahdollistajille!

Kilpailunjohtaja Jyrki Elo