22.08.2016 [11:51]
Sadevaatteet päällä aloitettiin.
Sadevaatteet päällä aloitettiin.

Tarinan yksi ”majoreista”, viime lauantaina yhteislähtönä pelattu K-Herkkupata Golf Open alkoi sateessa, mutta päättyi hienoon auringonpaisteeseen ja mainioon keliin. Kisan 94 pelaajalle oli tarjolla montaa sarjaa, joista odottaa palkintoa. Kaikille avoin "arvontapalkintosarja" kisattiin muun kilpailun jälkeen grilliaterian täyttämin vatsoin. Perinteiseen tapaan tuotepalkinnot pitivät jännitystä yllä. Itse Vanhan Tarinan kentällä jokainen ryhmä muodosti yksilökilpailun ohella joukkueen. Jokaiselta väylältä joukkueelle laskettiin kaksi parasta pb-tulosta. Kilpakumppania kannatti tsempata, koska se satoi myös omaan laariin.  Yksilökisoista parhaan miesten scratch-tuloksen pelasi Matti Pylkkänen, 71 lyöntiä, ja naisten Suvikki Loimas, 89 lyöntiä. Yksilösarjojen ja erikoiskilpailujen tulokset löytyvät tulospalvelusta.

Lähipelikisalla (chippi + putti) kerättiin kisan ohessa rahaa juniorityöhön. Herkkupadan tuotepalkinnot ja kaikkien lähipeliin osallistujien kesken arvottu Playstation –pelikonsoli veti lähipeliin osallistujia ajoittain jonoksi asti.  Lähipelikisan ja koko Openin tuotto, 2235 euroa lahjoitettiin Tarinan junioritoimintaan.

Kilpailunjohtaja Jyrki Elo

Keli muuttui ja asut piristyivät. Lähipelikisaan oli jonotusta. Kaikki kilpailun ja lähipelikisan tuotot menivät junioritoiminnan hyväksi.