13.06.2016 [13:01]

Naisten sunnuntain taika piti tänäkin vuonna ja huolimatta koleahkosta tuulesta, aurinko helli meitä koko Savonmuan Hilima with Daily Sports -kisan ajan. Yhteislähtönä pelatussa Rio Golf -teemaisessa kisassa oli mukana huimat 78 ladya ja kaikki kolme sarjaa toteutuivat. Hienoa!

Ennen siirtymistä väylille, aloitimme aamun yhteisellä jumpalla. Kisailimme hyvällä fiiliksellä hyvässä seurassa. Väyläkioskilla oli tarjolla pientä purtavaa ja klubilla päivän päätteeksi salaattilounas. Jos peli ei tänään kulkenut sillä parhaalla mahdollisella tavalla, jännitettävää oli silti kaikilla par 3 - ja par 5-väylillä erikoiskilpailujen merkeissä. Jos näissäkään ei ollut onni myötä, odotti kaikkia maalissa arvontapalkinto.

Kiitos Daily Sportsille ja kaikille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat erikoiskilpailujen ja arpajaisten palkinnot!
Katso kuvat Hilimasta galleriasta.