22.08.2015 [20:48]
Lähipelikisassa virallinen mittaus oli tarkkaa.
Lähipelikisassa virallinen mittaus oli tarkkaa.

Lauantaina 22.8. pelattiin järjestyksessään kolmas Herkkupata Open Vanhan Tarinan kentällä. Aurinko porotti ja pelaajilla oli hauskaa. Jännitystä matkalle toi pidin drive –kilpailu väylällä 6. Sen kuittasi Kaapo Venäläinen 261 m lyönnillä. Väylällä 13 oli lähimmäs lippua toisella lyönnillä –kisa, jossa voiton vei Anne Kulju. Väylällä 4 oli mahdollista testata lyöntinsä tarkkuutta Tarinan kilpajunnuihin kuuluvaa Miika Väisästä vastaan.  Pääsipä muutamat ryhmät mittelemään lyöntiään myös pro Jani Haaruksen kanssa Miikan ruokatunnin aikana.

 

Herkkupata-kisan tuotto meni lahjoituksena Tarinan junioritoiminnalle.  Hyväntekeväisyyttä tehtiin myös osallistumalla harjoitusviheriöllä chippi- ja putti-kilpailuun, jonka osallistumismaksuista kertyi noin 300 euroa.  Tämän lähipelikisan palkinnot lahjoitti K-supermarket Herkkupata. Yleishuomiona oli, että naisten tulokset lähipelissä olivat parempia kuin miesten. Kuivalle ja kovalle viheriölle oli  pallo pudotettava riittävän aikaisin. Kisan voiton vei Maire Häyhä.

 

Liukkaat viheriöt tekivät tuloksenteosta haastavan, mutta hienoja onnistumisiakin nähtiin. Joni Huttunen teki 15 väylälle elämänsä ensimmäisen eaglen.  Junioriohjaajana tunteja säästelemättä puurtanut Mika Tykkyläinen naputti kierrokseensa viisi pirkkua. 

 

Yhteishenkeä lisäsi myös joukkuekisa, jossa jokainen lähtö muodosti oman joukkueen. Kaverin kannustaminen oli kotiin päin. Yhteislähtö, yhteinen grilliateria kisan jälkeen ja arpajaispalkintojen jännittäminen piti porukan iloisesti turisemassa tilaisuuden loppuun saakka.

 

Jyrki Elo, kilpailunjohtaja

Kisan kassa ja kassan hoitajat. Yhteislähtökisassa tulospalvelu pelasi. Herkkupata Openin tuotto meni junioritoiminnan hyväksi.