22.07.2015 [19:36]
Aamun ensimmäinen peliporukka VT18 griinillä.
Aamun ensimmäinen peliporukka VT18 griinillä.

UP Golf Open with Kuopion Tapetti ja Väri - ennätysosanotto ja loistosää riemastuttivat!

Kylläpä oli mahtava meininki, kun 140 kisaajaa pääsi kilpailemaan upealla säällä hyväkuntoiselle kentälle. Hyviä tuloksia syntyi, mutta ennen kaikkea, kaikki nauttivat, kun saatiin tänä kesänä niinkin harvinaista herkkua, kuin upeaa auringonpaistetta. Olihan sekin kokemus, tuulisena kesänä vielä tyyntäkin!

”Ennen kisaa aikamoista jännitystä, mutta kilpailun jälkeen tuntui mahtavalta kun onnistuin”, tähän tapaan kertoili kaksikin kilpauransa alkutaipaleella olevaa naishenkilöä tuntemuksiaan. Upeaa, naisia lisää kilpakentille - kisassa onnistumisen onni moninkertaistuu!

Palkintojenjakoon Albatrossiin saavuttiin runsaslukuisesti ja hauskaa oli!

Suurkiitokset Pasille ja Mikalle!

 

Kilpailunjohtaja Seppo Kantosalo

Kaisa, Ville ja Markus scoring arealla. Palkintojen jakotilaisuudessa illalla Albatrossissa. Miesten 0-12 Lp Scr -sarjan voittaja Hannu Rönkkö onniteltavana. Kilpailunjohtaja Seppo, Hannu Rönkkö sekä naisten pisimmän draivin pommittanut Emma Musakka.