17.06.2015 [07:43]

Naisten sunnuntaiksi olimme jälleen tilanneet parasta mahdollista keliä. Aamu helli ensimmäisiä lähtijöitä auringolla ja muutenkin ihan viimeisiä ryhmiä lukuun ottamatta saimme pelata ainakin pilvipoutaisessa, ja harvinaista kyllä, tuulettomassa säässä.

Startterina toimi oma Savonmuan Hilimamme Sari, joka saatteli muut Hilimat ja Ellit mukavin mielin matkaan.

 

Helemat vain heilahtelivat, kun ladymme svingailivat. Näimme tyylikkäitä loppuasentoja ja mukavasti myös tuuletuksia. Myös putit upposivat mukavasti.

Mukavan päivän päätteeksi lyöntipelisarjan parhaana palkittiin Emma Musakka, pistebogeysarjan (18,1-35,9) parhaana Raija Turunen Kareliagolfista sekä pistebogeysarjan  (36-54) parhaana Sari Manninen, myös Kareliagolfista. Kaikilla par 3 ja par 5 -väylillä oli erikoiskilpailut, joissa oli mukavat Saurumin palkinnot. Ja jos peli ei juuri tänä päivänä kulkenut, saivat kaikki kuitenkin mukaansa arvontapalkinnon.

Kiitokset kaikille ”kukkamekkokisaan” osallistuneille! Teitte päivästä onnistuneen!

Hyvää pelikesää toivottaen,
Kilpailunjohtaja Minna