24.05.2015 [18:00]
Kuvassa Mikko Tykkyläinen, Anton Roth ja Kaapo Venäläinen.
Kuvassa Mikko Tykkyläinen, Anton Roth ja Kaapo Venäläinen.

Tsemppitourin osakilpailu Joroisissa käytiin sunnuntaina 24.5. melkoisen haastavassa kelissä rajun tuulen ja sadekuurojen säestäminä.

Tarinalaisittain kisat menivät erinomaisesti, poikien alle 12-vuotta -sarjassa kaksoisvoittoon taistelivat Anton Roth ja toisena Samu Huuskonen.

Poikein alle 15-vuotta -sarjassa taisteltiin jännittävissä olosuhteissa, tulos ratkesi vasta kolmen jatkoreiän jälkeen. Voittajaksi kruunattiin Kareliagolfin Eetu Taivainen ja seuraavat kaksi sijaa olivatkin taas Tarinan hallussa. Kakkosena Mikko Tykkyläinen ja kolmantena Kaapo Venäläinen. Tuloslistalla oli lisää tarinalaisnimiä, kun Joni Huttunen oli viides, Veikko Herola seitsemäs, Lasse Niemelä yhdestoista, Veikka Koistinen kolmastoista ja Roope Pekkarinen neljästoista.

Onnea kaikille!