10.05.2015 [12:25]

Hyvä me tarinalaiset!

Oli jälleen ilo olla lauantaina talkoissa! Olemme tänä keväänä saaneet erityisen paljon aikaiseksi kenttien ja klubin ympäristön siistimiseksi. Ilman tällaista talkoohenkeä, emme olisi saaneet näin mittavaa risusavottaa valmiiksi ennen pelikautta. Samoin moni kohentamista vaativa paikka olisi jäänyt tekemättä. Lämmin kiitos kaikille ja erityisesti Maralle! Tällaisen golfyhteisön jäsenenä on hienoa olla! Talkoita tehdään tarpeen mukaan myös läpi kesän.

Kentät ovat erinomaisessa kunnossa ja pääsemme starttaamaan kauden poikkeuksellisen hyvissä olosuhteissa. Talkoolounaalla muistelimme, että koskaan aikaisemmin ei tähän aikaan keväästä ole aukaistu molempia kenttiä yhtä aikaa ja vielä kesägriineille! Kentillä olevat uudet tiimerkit saattavat ensin hämmästyttää, mutta ne kannustavat pelaamaan kenttiä eri pituisina. Olet sitten mies tai nainen, valitse päiväsi pelifiilikseen sopiva kentän mitta ja kokeile rohkeasti eri vaihtoehtoja. Maisemat ovat monilla väylillä muuttuneet huomattavastikin, kun puita on poistettu optimoimaan griinien ja tiiboxien valonsaantia ja ruohon kasvuolosuhteita. Pelistrategioita saattaakin joutua pohtimaan uudelleen.

Tänä kesänä panostamme erityisesti uusien pelaajien houkuttelemiseen lajin pariin ja aktiiviharrastajiksi. Osmo, yrittäjät ja seura-aktiivit ovat innovoineet erilaisia keinoja uusien pelaajien aktivoimiseksi. Vie sinäkin tietoa esim. ilmaisista kokeilumahdollisuuksista eteenpäin. Uudet aktiiviharrastajat ovat kaikkien etu! Myös meille nykyisille tarinalaisille on uutta tarjontaa ja tapahtumia, esimerkiksi kursseja jo enemmän pelanneille.

Oikein mukavaa kauden aloitusta kaikille. Kentällä ja klubilla tavataan!