10.04.2015 [20:56]
Huikea määrä naisia oli kokoontunut kautta avaamaan!
Huikea määrä naisia oli kokoontunut kautta avaamaan!

Reilut neljäkymmentä naista kokoontui Tekulle kuulemaan Siekkisen Jarmon jo melkein perinteeksi muodostunutta sääntökertausta. Samalla kuultiin naistoiminnan kesäsuunnitelmista ja nähtiin monia golftuttuja. Sääntökertaus osottautui taas tarpeelliseksi ja saimme aikaan varsin vilkkaan sääntökeskustelun aikaiseksi yhdestä jos toisesta aiheesta. Kuultiin lähimmästä vapauttavasta paikasta, vesiestesäännöistä ja monista muistakin säännöistä, jotka on hyvä tuntea. Varsinkin jos kilpailet tai pelaat tasoituskierroksia, jotka periaatteessa sama asia kuin kilpailu (säännöiltään ainakin).

Naisten toiminnan ilmoitustaululta löydät edellisten vuosien sääntökertaukset ja sinne lisätään myös tämän illan tietopaketti.

Ilta oli varsin onnistunut, mukava tunnelma oli auditoriossa ja selvästi kauden alku alkaa kutitella kivasti mahan pohjissa.
 

Jarmo opasti meitä mm. miten pelata out-paalun vierestä.