03.10.2014 [12:11]

Johtokunta kokoontui syyskuun puolessavälissä Tarinan klubilla. Jäsenmäärämme kehitys on edelleen ollut suotuisa ja seuran talous on vakaalla pohjalla. Tarvitsemme kuitenkin selkeäsi toimia, jotta nämä uudet jäsenet innostuvat pelaamaan ja tasoituksen laskiessa tulevat aktiiviseksi osaksi golfyhteisöämme. Sillä vaikka seura voi hyvin, on yhteisössämme haasteita yhtiön puolella. Suuri vaikutus negatiiviseen trendiin on asiakaskäyttäytymisen muutoksella GF-pelaamisen suuntaan, kausipelioikeudella pelaamisen kustannuksella.

Tämä suuntaus on saatava kääntymään. Johtokunnassa keskusteltiin mm.”uuden pelaajan polun” rakentamisesta. On pohdittava sitä, miten golfyhteisön jäsenet linkittyvät uuden pelaajan tueksi, jotta hän kiinnittyy yhteisön aktiiviseksi jäseneksi.

Tätä ja muuta ideointia jatketaan. Golfyhteisömme tilaa on hyvä avata koko jäsenistölle ja johtokunta esittikin hallitukselle jäsenistön infopaketin rakentamista, jossa yhteisön kokonaistilannetta avataan ja myös sitä, millä konkreettisilla toimenpiteillä haasteisiin pyritään vastaamaan.

 

Oikein mukavaa loppupelikautta kaikille ja näkymisiin teatterilla Kaikki kivestä -näytelmän ja kauden lopettajaisten tiimoilta!

 

 

 

 

Minna