26.11.2018 [09:34]

Kiitos ja kumarrus!

Kiitos mahdollisuudesta toimia Tarinan puheenjohtajana nämä kaudet. Puheenjohtajuus on ollut minulle suuri kunnia!

Olen luotsannut seuraa nämä vuodet päämääränä rakentaa menestyvää Meidän Tarinaa, paikkaa, johon kaikkien on mukava tulla ja jossa viihdytään. Vain vahvalla yhteisöllä, jossa kehitetään ja kehitytään, on mahdollisuudet menestyä myös tulevaisuudessa.

Olemme saaneet paljon aikaan

Tarina kulkee vallalla olevaa trendiä vastaan ja edelleen kasvattaa jäsenmääräänsä. Kaudella 2018 Tarinan jäsenmäärä nousi ennätyslukemiin 2292 jäseneen. Olemme myös koko Pohjois-Savon toiseksi suurin urheiluseura (KuPs ja Pallokissat ovat yhdistyessään suurin).

Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkealla tasolla. Tuoreen Pelaaja Ensin -asiakastyytyväisyysmittauksen perusteella olemme sekä jäsenten, että vieraspelaajien mielestä samassa sarjassa parhaiden premium-luokan autojen ja investointipankkien kanssa (NPS=54).

Tästä kiitos kuuluu kaikille teille tarinalaisille, toimikunnille, johtokunnalle ja hallitukselle, Osmolle, toimistolle ja kenttähenkilöstölle, kuten myös yhteisömme yrittäjille ja yhteistyökumppaneillemme.

Väistyvänä puheenjohtajana haluan tuoda esille oman näkemykseni uudesta puheenjohtajasta

Nykyaikaisen seuran puheenjohtajan tärkein tehtävä on luoda ilmapiiri, jossa seura ja koko Tarinan yhteisö puhaltaa samaan suuntaan. Tässä puheenjohtajan oma esimerkki - tapa toimia ja johtaa on keskeisessä roolissa.

Puheenjohtajan tulee toimia puolueettomasti ja ilman omaa agendaa kaikkien tarinalaisten hyväksi niin, että jokainen tarinalainen voi kokea olevansa mukana tekemässä yhteistä Tarinaa. Puheenjohtajan tulee tuntea seuran toiminta läpikotaisin ja olla vahvasti mukana seuran tulevaisuuden visioiden rakentamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Tämä työ ei mielestäni onnistu, jollei ole vahvasti sitoutunut yhteisen hyvän rakentamiseen ja kaikkien yhteisön jäsenten äänten huomioimiseen.

Tähän työhön tarvitaan aktiivista, puolueetonta, innovatiivista, rakentavaa ja sydämensä Tarinalle ja kaikille tarinalaisille antanutta henkilöä. Mielestäni Tiina Eskel-Mustonen täyttäisi kaikki nämä kriteerit ja olisi hyvä viemään Tarinaa 2020-luvulle. Naiskapteenina, pitkään Tarinan viestinnästä vastaavana ja muutenkin vahvasti monessa mukana olleena, hän on  osoittanut monipuolisen osaamisensa, positiivisen kehittävän otteensa jasitoutumisensa toimia kaikkia teitä varten.

Nöyrä kiitos vielä kaikille!

 

Ystävällisesti,

Minna