11.07.2018 [07:53]

Hupsistakeikkaa!

Tälläkin kaudella olemme saaneet pelata upeakuntoisilla ja hyvin hoidetuilla kentillä (ja nauttia pelaamisesta kauniissa ja siistissäkin ympäristössä). Suuri kiitos kuuluu siitä kenttähenkilökunnalle. Ehkä siis me, jotka kenttää käytämme, voisimme omilla toimillamme kunnioittaa sekä kanssapelaajia että myös kenttähenkilökuntaa - puhumattakaan luontoa. Tällainen aamuinen näky Uuden Tarinan väyläkioskin taukopaikalla ei hivele silmää eikä oikein kerro sivistyneestä käytöksestäkään. Lisäksi alueella vierailee säännöllisesti naakkalauma, joka mielellään varmaan alueella alkaa myös pesiä, jos niille tarjotaan ravintoa "tarjottimella". 

Jos pikkuroskikset ovat täynnä, voit käyttää penkin toisella puolella olevaa parin sadan litran jäteastiaa. Ja jos sekin sattuisi olemaan täynnä, on tuosta vajaan kivenheiton päässä myös Molok, jonka kitaan mahtuu vaikka mitä. 

Kentänhoitotoimenpidetiedostus:

Tänään keskiviikkona Uuden Tarinan viheriöt jäävät leikkaamatta eilisen hiekoituksen takia. Samalla kaavalla mennään huomenna Vanhalla Tarinalla. Tällä säästetään griinileikkureiden teriä (hiekka tylsyttää ja vaurioittaa terät).