15.05.2018 [22:32]
Eikö NexGolf aukea tai toimi odotetulla tavalla?
Eikö NexGolf aukea tai toimi odotetulla tavalla?

Vasta kuukausi sitten mietimme kenttämestarin kanssa, että näinköhän kenttä saadaan avattua vielä äitienpäivänä. Hyvinhän meidän kuitenkin kävi, kaikkien aikojen lämpöaalto yllätti positiivisesti. Kenttä ei ole äitienpäivän aikaan koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Iloiset ilmeet on nähty niin ravintolassa, shopissa, kuin erityisesti kentällä.

Mutta yllättikö lämpöaalto myös pelaajat?

Lämpimän kauden alun ikävämpi lieveilmiö on ollut maksamattomat jäsen- ja pelioikeusmaksut. Jopa yli 400 pelaajalla on vielä pelaamaan oikeuttavat maksut maksamatta. Heistä iso osa soittaa tai laittaa sähköpostia toimistoon ja jopa tänne "toimarin torniin saakka". Yleisin viesti kuuluu jotakuinkin näin:  "mun kavereilla on huomenna tiiaika klo sejase, miksi enkä saa varattua itselleni peliaikaa."

Jäsenmaksujen eräpäivä oli 3,5 kuukautta sitten ja pelioikeuksien 1,5 kuukautta sitten. Nexgolf ei siis toimi, jos maksut on maksamatta. 

Toimistoon tulee päivittäin lukemattomia yhteydenottoja aiheesta ja se aiheuttaa ennennäkemätöntä, ja turhaankin, ruuhkaa.  

Teemme parhaamme kaikkien muiden kaudenavauskiireiden keskellä pelioikeuksien avaamiseksi, mutta aiemmin mainitusta ruuhkasta johtuen suman purkaminen ottaa aikansa. 

Toivoisimme siis, että ensin hoidat maksusi kuntoon ja sitten aloitat pelikautesi ajankohtaan nähden huippukuntoisilla kentillämme. 

Aurinkoisin terveisin

Osmo Ruuska

Toimitusjohtaja