12.05.2018 [10:25]

Valtakunnallinen Gloria LadyCup -osakilpailu pelataan Tarinagolfissa 10.6.
 

20 vuotta täyttäneille amatöörinaisille suunnattu avoin kilpailu pitää sisällään ympäri Suomea pelattavat osakilpailut, joista molempien sarjojen kaksi parasta pääsevät mukaan Lakeside Golfissa perjantaina 20.7.- lauantaina 21.7.2018 pelattavaan finaaliin. Finaali pelataan rydercuptyyppisesti reikäpelinä. Joukkuevalinnoista huolehtii kunkin joukkueen nimetty kapteeni tarvittaessa Golfliiton Ladygolftoimikunta apunaan.

Alueet ovat Länsi-Suomi (alue 1) ja Itä-Suomi (alue 2), joissa kummassakin on kuusi osakilpailua. Jokaisesta kilpailusta pääsee 2+2 parasta suoraan finaaliin. Lisäksi kapteenit valitsevat neljä varalle kaikkien karsintakilpailujen parhaista pelaajista.

Kuusi karsintakisaa, kaksi parasta kummastakin sarjasta (eli neljä naista per kilpailu) on yhteensä 24 naista joukkueessaan. Kapteeni valitsee myös neljä varapelaajaa. 

Golfseurojen aluejaot löydät täältä: Aluejaot

Lisää informaatiota Tarinassa pelattavasta osakilpailusta löydät naistoimikunnan sivuilta ja Tarinan Facebookista.