27.02.2018 [20:02]

Mehiläinen ja Tarinan nuorisotoiminta tekivät tänään monivuotisen jatkosopimuksen yhteistyöstä. Mehiläinen mm. maksaa vuosittaista bonusta Tarinan junioritoiminnalle, Mehiläisen urheilunettiin kirjautuneiden Tarinan jäsenten ostamista palveluista.

Osana sopimusta urheulunettiin kirjautuneille Tarinan jäsenille annetaan punkkirokote alennettuun hintaan 57,50€ (Norm. 67,60€).

Tänään allekirjoitettu sopimus on jatkoa monivuotiselle yhteistyöllemme, toteavat Tarinagolfin toimitusjohtaja Osmo Ruuska ja Mehiläisen yksikönjohtaja Anne Karttunen.
Tarina on golfkenttänä tunnettu vieraspelaajien ja omien keskuudessa sujuvasta pelistä. Mehiläisen valvojat ovat tärkeässä roolissa myös tulevana kesänä.

 

Miksi punkkirokote tarvitaan?

Puutiaisaivotulehdusrokotteella (TBE-rokote) voidaan estää virusperäiseen puutiaisaivotulehdukseen sairastuminen.

Rokotuksesta käytetään yleisesti nimeä punkkirokote, mutta se suojaa kuitenkin ainoastaan puutiaisaivotulehdukselta - ei Borrelioosilta.

Jos saat rokotteesta huolimatta punkin puremasta rinkulamaisen ihottuman, se voi kieliä Borrelioosi-tartunnasta. Tällöin lääkäriin kannattaa tulla viipymättä.

Rokotteen ottaminen on tarpeen varsinkin heille, jotka oleskelevat viikkoja tai kuukausia taudin esiintymisalueilla sekä liikkuvat paljon luonnossa. Rokote voidaan antaa jo 1 vuotta täyttäneille, mutta alle 7-vuotiaat sairastuvat harvoin ja silloinkin yleensä lievin oirein. Asiaa tunnetaan kuitenkin huonosti ja pienilläkin lapsilla on diagnostisoitu vaikeita aivokuumeita TBE-viruksen aiheuttamina.

Lue lisää...

Kirjaudu URHEILUNETTI-sivuille klikkaamalla viereistä painiketta.

1. Valitse oma seurasi valikosta
2. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta
3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen”-kohdasta

Huom! Voit olla rekisteröityneenä vain yhden seuran jäsenenä kerrallaan.

Uusi rekisteröityminen korvaa mahdollisen aikaisemman rekisteröitymisen.