09.01.2018 [11:41]

Tervetuloa Tarinaan - talvellakin!

Sunnuntaina, kun aurinkoakin nähtiin taas pitkästä aikaa, näytti siltä että Tarinan laduille oli löytänyt yksi jos toinen hiihtäjä.

Tervetuloa hiihtämään Tarinaan ja Patakukkulan latuverkostolle, vaikka suoraan Tarinagolfin parkkipaikalta. Sunnuntaina parkkipaikka oli aivan täynnä ja eilen aurattiin kesälläkin käytössä oleva varaparkki myös hiihtäjien käyttöön. Eli voit ajaa joko Patakukkulan puolelle (Maaningan tien varresta Kumpuselle ja sieltä Talvitarinan-kylttien mukaan - samallahan voit käydä vaikka hiomassa jo puttia kesäkuntoon) ja lähteä hiihtämään sieltä hieman suurempien korkeusvaihtelujen laduille, tai tulla Tarinaan, josta pääset suoraan parkkipaikalta laduille - ja nämä ladut siis kentällä, tasaisella peltoalueella. Tule ja tuo mukana vaikka kaverisi jo ihastelemaan golfkentän maisemia laduilta käsin, tiedä vaikka golfkuume tarttuu häneenkin ;)