09.01.2018 [10:05]

Voit maksaa kausipelioikeuden alk. 64,50€/kk, kun aloitat maksamisen jo tammikuussa

Tarjoamme myös kaudelle 2018 kuukausimaksut sekä osakkeen, että vuokrapelioikeuden maksumuotona. Kun aloitat osakkeen pelioikeuden maksut heti tammikuussa, maksat vain 64,50€ kuukaudessa (vuokrapelioikeus 83,25€/kk). Lisätietoa kuukausimaksuista hinnastosta ja toimistosta.

Pelimaksut postissa pelihistoriasi mukaan

Keväällä kun pelioikeusmaksut tipahtavat postilaatikosta, tulee usein mietittyä, "milläpä pelioikeudella tulevana kesänä pelaisi?"

Olemme tilastoineet pelikierroksia ja pelioikeuksien käyttötarpeita viimeisten vuosien varrelta entistä paremmin. Näin olemme pystymme luomaan pelaajaprofiileja ja tarjoamaan sekä kohdentamaan parempia pelipaketteja (C-osake, vuokrapelioikeus, greenfeepaketti, juniorin pelioikeus jne.) juuri jokaisen oman tarpeen mukaisesti - erityisesti uraansa aloittaville golfareille.

Tarinagolf Oy:n lähettämät pelikausimaksujen kirjeet ja niissä olevat pelipaketit tulevat siis sen mukaan, miten juuri sinä olet viime vuosina pelannut. Pelipakettiasioissa ota reilusti yhteyttä toimistoon: puh. 020 187 8702 tai sähköpostilla: toimisto(at)tarinagolf.fi

 

Parhaat pelimahdollisuudet saat pelaamalla C-osakkeen pelioikeudella, alk. 64,50€ /maksuerä – joko omalla tai kaverilta vuokrattuna.

Tarinan yleisin pelioikeus on C-osakkeen pelioikeus. Sen suuri suosio perustuu huolettomuuteen, osakepelaamisen erityisetuihin ja edulliseen kierroshintaan (jopa alle 2,5€/kierros). Pelaa vaikka joka päivä niin paljon kuin ehdit tai vaikka vain puolikas kierros, jos siltä tuntuu. Varaa aikasi, jopa neljä viikkoa aikaisemmin, oli sitten sesonki tai ei.

Saat samalla kaikki osakkeeseen liitetyt edut, kuten

 • pelaa niin paljon kuin haluat = kausikortti
 • pelaa silloin kuin sinulle parhaiten sopii = varausetu kaikkina aikoina – myös sesongin aikaan
 • Sinulla on oikeus varata itse peliaikoja nettiajanvarauksen kautta 4 viikkoa aikaisemmin molemmille kentille
 • Lisäksi saat Uuden Tarinan ”Prime Time” varausedun:
  • Lähtöajat arkisin klo 15-18 ja viikonloppuisin klo 7 – 10. Viikonloppuvaraus koskee normaalin kauden viikonloppuja, sekä sesongin aikaan, 26.6-6.8. joka päivä
 • C-osakepelaajille varausetu on 4 viikkoa ja muille pelaajille varausmahdollisuus avautuu vasta kolmea vuorokautta aikaisemmin.
 • Lisäksi osakkeen omistajana (silloin kun käytät vuotuisen pelioikeutesi) saat säästöä oheispalveluista: 10% alennus bägivarastosta, rangepalloista ja golfautoista.

Jos minulla ei ole C-osaketta, miten pelaamaan?

Jos sinulla ei ole C-osaketta, voit ostaa tai vuokrata sellaisen golfpisteen golfpörssistä tai Facebookissa TarinaGolf -pörssistä. Edellä mainittujen lisäksi voit pelata ns. vuokrapelioikeudella. Näillä kausipelioikeuksilla pelaat edullisesti koko kauden - vaikka useamman kierroksen päivässä.

Edellisten lisäksi voit ostaa 5 tai 10 kierroksen Greenfee –paketteja tai maksaa pelit yksi kierros kerrallaan.

Tiesithän, että Tarinagolf Oy:n osake on turvallinen sijoitus, sillä useimmista golfyhtiöistä poiketen, siihen ei liity yhtiövastikepakkoa. Jos et pelaa - et maksa yhtiövastiketta. Näin osakkeeseen ei liity mitään taloudellisia riskejä. Sen sijaan voit vuokrata osakkeen edelleen, kuten jo sadat Tarinan osakkeenomistajat tekevät ja saada sille tuottoa.

 

Hanki itsellesi osakkeen kausikortti alk. 64,50€/kk

Tiesitkö, että voit vuokrata C-osakkeen pelioikeuden sellaiselta C-osakkeenomistajalta, joka ei sitä itse käytä. Osakas ilmoittaa toimistoon osakkeen vuokraajan tiedot. Vuokraaja tai osakas maksaa pelikausivastikkeen 750€ Tarinagolf Oy:n tilille eräpäivään mennessä tai sopii erikseen toimiston kanssa erämaksuista, alk. 64,50€/kuukaudessa. Lisäksi osakkeen omistaja ja vuokraaja sopivat keskenään mahdollisesta komissiosta.

 

Viime kaudelta hyviä kokemuksia pelioikeuksien ja C-osakkeiden välityksestä!!

Pelioikeuksien ja C-osakkeiden osto- ja myyntitoiminnassa pääasiallinen kauppapaikka on Golfpörssi.

Toimisto avustaa myös C-osakkaan pelioikeuksien vuokraamisessa. Jos tiedossasi ei ole vuoraajaa tai vuokrattavaa osaketta, kysy toimistosta! 

Toimisto avustaa samaan tapaan myös C-osakemyyntiä ja -ostoa. Jos olet myymässä tai ostamassa osaketta, katso ensin Golfpörssistä, joka toimii pääasiallisena markkinapaikkana.

Golfpörssin kautta voit myös vuokrata osakkeen. Myös toimisto avustaa välittämällä ostajan / myyjän / vuokraajan yhteystietoja. 

 

Vuokrapelioikeus  alk. 83,25€/kuukaudessa

Jos et löydä, tai halua vuokrata osaketta, voit ostaa koko kauden vuokrapelioikeuden. Vuokrapelioikeus on pelioikeus kenelle tahansa Tarinagolfin jäsenelle, hintaan 975€. Voit maksaa sen vaikka kuukausierissä, alkaen 83,25€/kuukaudessa (=12 maksuerää tammi-joulukuu).

 

Tarinagolf panostaa junioreihin ja opiskelijoihin

Tarinagolf Oy tarjoaa kaikilla Tarinagolf ry:n alle 10v (2009-) junioreille ilmaisen pelioikeuden. Näin Tarinagolf Oy haluaa tukea nuoria hyvän harrastuksen alkuun.

Opiskelijana pelaat edullisesti kolmekymppiseksi saakka

Tarinagolf haluaa tukea kaikkia opiskelijoita hyvän harrastuksen parissa. Olemme entisestään pidentäneet opiskelijoiden alennettua pelioikeusaikaa aina kolmekymppisiin saakka. Nyt opiskelijan pelioikeusmaksuun 400€ ovat oikeutettuja kaikki 1987- jälkeen syntyneet opiskelijat. Alennuksen saat toimittamalla opiskelijatodistuksen toimistoon.


Juniorimaksulla voivat pelata kaikki 1997 jälkeen syntyneet juniorit. Junioripelioikeudet on jaettu kolmeen ryhmään;

• Juniorit yli 16 v (2001-1997) 300 €

• Juniorit alle 16 v   (2002-2004) 200 €

• Juniorit alle 10-13 v   (2002-2004) 100 €

• Juniorit alle 10 v (2009 ja sen jälkeen syntyneet) 0 €


Greenfee–paketit              

Tarinagolf tarjoaa myös greenfee-paketteja, joilla voit säästää jopa yli -30% ysittäisillä greenfeellä-pelaamiseen verrattuna. Katso hinnasto ja kevään tarjoukset.

 

Greenfee–pelaaminen

Tarinagolfin jäsenenä voit myös pelata maksamalla greenfee-maksun joka kerta erikseen kierrokselle lähtiessä.

Greenfee-maksut (juniorit ja opiskelijat -50%)

 • arkipv                                           45€
 • la-su                                             50€
 • high season (26.6-6.8)               60€
 • 9 reikää                                        30€


Erämaksut

Tiesitkö, että voit maksaa kausipelimaksut, nyt myös jopa kuukausimaksuna kahdessatoista erässä. Katso lisää erämaksuista hinnastosta.

​Kysy lisää toimistosta - yhteystiedot etusivun alareunassa.

 

Liikuntasetelit

Useat työnantajat tarjoavat työntekijöilleen omaehtoiseen liikuntaan kannustavia liikuntaseteleitä. Nämä käyvät maksuvälineenä myös Tarinassa.

Liikuntaseteleillä voit maksaa kaikista Tarinagolf Oy:n tarjoamista, maksajan henkilökohtaisiseen käyttöön tulevista, liikuntapalveluista, kuten esim. kausipelimaksut, paikanpäällä jo varatulle peliajalle maksetut greenfeet, rangepoletit ja opetuspalvelut. Koska liikuntaseteli on henkilökohtainen työnantajan tarjoama tukimuoto, sillä ei voi maksaa sellaisia palveluja, jotka voi lahjoittaa tai myydä eteenpäin kenelle tahansa. Esimerkiksi pelilipuiksi vaihdettavaa pelioikeutta ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

 

Tarinassa on käytössä seuraavat liikuntasetelit ja –kortit:

Smartum (seteli, kortti), Edenred (virikeseteli, -kortti, Ticket Mind & Body ja Ticket Duo kortit), TYKY–kuntoseteli,  TYKY–Online, Eazybreak mobiiliseteli, Sporttipassi sekä OmaKunto-kortti.

 

Kuinka paljon seteleillä voi maksaa Tarinassa?

Liikuntaseteli on henkilökohtainen työnantajan tarjoama tukimuoto. Enimmäismäärä riippuu siitä, miten paljon työnantajasi tarjoaa sinulle liikuntaseteleitä.

Omaehtoisen kulttuuri- ja liikuntatoimintana annettavan edun verovapaa enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa. Jos työnantaja tarjoaa työntekijälle 400 euroa suuremmalla summalla omaehtoista liikunta- ja kulttuuritoimintaa, ylimenevä osa katsotaan työntekijän veronalaiseksi palkkatuloksi, josta työnantajan tulee toimittaa ennakonpidätys. Ylimenevästä osasta ei kuitenkaan suoriteta työnantajan sosiaaliturvamaksusta annetun lain 4 §:n perusteella työnantajan sosiaaliturvamaksua eikä sairausvakuutuslain 11 luvun 2 §:n perusteella sairausvakuutuksen päivärahamaksua.

Liikuntaseteleillä voit siis maksaa Tarinagolf Oy:n tarjoamia palveluja maksimissaan sen verran, kun työntantajasi on seteleitä sinulle verottajan ohjeistuksen mukaisesti tarjonnut.

Voit myös yhdistää kausipelimaksusi maksettavaksi liikuntaseteleillä ja kuukausimaksuina. 

 

Esimerkki liikuntasetelin käytöstä:

- Osakkeen pelioikeusvastikkeesta 750€ maksetaan 400€ liikuntaseteleillä, jolloin sinulle itselleso maksettavaksi jää vain 350€. Jos maksat kyseisen loppuosan kuukausierissä tammikuusta alkaen, maksettavaksi jää VAIN 31,17€/kk.

 

Jos haluat maksaa Tarinan maksuja liikuntaseteleillä, ota yhteys toimistoon puh. 020 187 8702, toimisto(at)tarinagolf.fi

HUOM! toimisto on avoinna 8.1.2018 alkaen.

Verottajan ohjeistus liikuntaseteleiden käytöstä.