02.12.2017 [18:23]
Tero Peltola ja kapteeni Risto Hämäläinen paiskaavat kättä yhteistyösopimuksen kunniaksi.
Tero Peltola ja kapteeni Risto Hämäläinen paiskaavat kättä yhteistyösopimuksen kunniaksi.

Tarinagolf ry on sopinut tarinalaisen erityisgolfarin Tero Peltolan kanssa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Tero on urallaan varsin ansioitunut erityisgolfari, hänellä on tilillään mm. viisi SM-kultaa ja vuodesta 2014 lähtien E-tourin kokonaiskilpailujen voitot. Hän on kautta-aikojen ensimmäinen vammaispelaaja Erkko Trophy'ssa. Hän pelasi Japanin MM-kisoissa 18. sijalle parhaana suomalaisena. Hänellä on takanaan seitsämät EM-kisat ja Euroopan Touria vuodesta 2006 lähtien. Hän on siis varsin esimerkillinen urheilija ja edustaa upeasti Tarinaa sekä koti- että ulkomailla. Tämän vuoksi Tarinagolf haluaa olla tukemassa Teron matkaa golfareenoilla tällä juuri tehdyllä yhteistyösopimuksella. 

 

Onnea Terolle tulevalle ja seuraavillekin kilpakausille!