13.11.2017 [20:22]

Tänä vuonna seuran johtokunnassa ovat erovuorossa naiskapteeni ja kaksi erovuorossa olevaa johtokunnan jäsentä, sekä kaksi eronpyyntönsä jättänyttä johtokunnan jäsentä.

Erovuorossa olevat johtokunnan jäsenet: 

 • Tiina Eskel-Mustonen (Naiskapteeni)
 • Tommi Riikonen (Markkinointi- ja aktivointitoiminta)
 • Seppo Kantosalo (Kilpailu- ja tasoitustoiminta)

Eronpyyntönsä ovat jättäneet:

 • Vesa Korhonen (Nuoriso- ja valmennustoiminta)
 • Juha Korhonen (Talous)

Kaikki viisi edellä ilmoitettua johtokuntapaikkaa ovat avoinna ja niihin voi ilmoittautua ehdolle etukäteen Tarinan toimistoon: toimisto@tarinagolf.fi, puh. 020 1878 702 tai toiminnanjohtajalle Osmo Ruuska; osmo.ruuska@tarinagolf.fi, puh. 020 1878710.

Sääntöjen mukaan luonnollisesti myös paikan päällä voidaan ehdottaa jäseniä ehdolle johtokuntaan.

 

Avoin ehdokkuus – avoin äänestys

Millainen on vuoden 2018 johtokunta:

Johtokunnassa jatkavat edelleen:

 • Minna Hirvonen (2017-2018) valittiin edellisessä syyskokouksessa puheenjohtajaksi ja hän jatkaa edelleen johtokunnassa
 • Risto Hämäläinen (2017-2018) valittiin edellisessä syyskokouksessa kapteeniksi ja hän jatkaa edelleen johtokunnassa
 • Pauliina Söderlund-Hänninen (2016-2018) valittiin kaksi vuotta sitten syyskokouksessa ja hän jatkaa edelleen johtokunnassa. Hänen vastuualueenaan on ollut naistoiminta.
 • Paavo Ruotsalainen (2017-2019) valittiin edellisessä syyskokouksessa ja hän jatkaa edelleen johtokunnassa. Vastuualueena on ollut senioritoiminta.

Viisi johtokunnan jäsenen paikkaa ovat avoinna seuraavassa syyskokouksessa:

 • Naiskapteeni, joka niin ikään valitaan kaksivuotiskaudeksi
 • Kaksi johtokunnan jäsentä, jotka valitaan kolmivuotiskausiksi, sekä yksi kaksivuotiskaudeksi ja yksi yhden vuoden ajaksi

 

Kiinnostuksensa tehtäviin ovat tähän mennessä ilmaisseet (tai ovat käytettävissä uudelle kaudelle):

 • esittelyt on koottu ehdokkaiden toimittamien tietojen pohjalta

 

Naiskapteeni / johtokunnan jäsen:

- Tiina Eskel-Mustonen, joka on toiminut kaksi vuotta naiskapteenina, on valmis jatkamaan tehtävässään.

Olen Tiina Eskel-Mustonen ja toimin tällä hetkellä Tarinassa ladykapteenina, sekä samalla hoidan myös Tarinagolf ry:n eli meidän seuramme viestintää. Viestintäroolissa hoidan siis Tarinagolfarin (seuramme jäsenlehden) päätoimittajan tehtävää, sekä olen mukana aktiivisesti kaikenlaisessa päivittäisessä viestimisessä sekä seurassa että myös yhtiössä tarvittaessa. Olen apuna pitämässä yllä nettisivuja sekä päivitän myös sosiaalista mediaa. Tätä tehtävää olen hoitanut nyt neljä kautta ja olen kyllä ”työstäni” tykännyt. Melko vihreänä tuon tehtävän otin vastaan, mutta kausien kuluessa on paljon oppia tarttunut mukaan, on ollut ilo olla mukana kehittämässä Tarinan viestintää avoimempaan ja positiivisempaan suuntaan.

Ladykapteenina olen ollut nyt kaksi kautta. Tulin valituksi Parviaisen Jaanan jalanjäljille eli suuret oli saappaat täytettäväksi. Ensimmäinen kausi meni ehkä sisäänajossa ja tämä toinen sitten epäonnisesti sairastaessa, joten tuntuu, etten ole vielä oikein päässyt toteuttamaan ideoitani ja ajatuksiani ladykapteenina, enkä ole voinut olla läsnä ja kuuntelemassa teitä jäseniä niin aktiivisesti kuin olisin halunnut. Toki olen osana naistoimikuntaa ollut kehittämässä Tarinan naisten toimintaa, se ei vain ole ollut ehkä kovin ”näkyvää työtä”. Toivonkin siis, että saisin vielä tehtävissäni jatkaa Tarinassa, mutta en aio myöskään olla kehityksen tiellä, jos tähän toimeen on innokkaita, uusia toimijoita. Antakoon äänestyksen siis siinä tilanteessa ratkaista kuka ladykapteenina seurassamme jatkaa.

building

Muut johtokuntatoimintaan mukaan jo lupautuneet:

 • Jouni Puranen

Moi.

Olen Jouni Puranen. Asun Kuopiossa ja työurani olen tehnyt koulun rehtorina viimeiseksi Siilinjärvellä Ahmon koulussa. Vuoden 2018 alusta alkaen jään eläkkeelle.

Golfia olen pelannut vuodesta 1987 alkaen. Tänä vuonna on siis minun 30. juhlavuosi golfissa. Tarinagolfin jäsenenä olen ollut n. 15 vuotta pääsääntöisesti aktiivisena pelaajana. Keväällä 2015 suoritin seuratuomaritutkinnon ja muutamassa kilpailussa olenkin ollut kilpailunjohtajana. 

Osmo Ruuskalle olen ilmoittanut halukkuuteni olla avuksi Tarinan toiminnassa nyt kun aikaa on paremmin. Puheissamme oli aktiivisempi toiminta kilpailujunjohtajana ja mahdollinen rivijäsenyys kilpailutoimikunnassa. Tällä tietoa tulen asumaan Kuopiossa ainakin kesäkaudet golfia pelaten. Sydäntalven ajat vietän todennäköisesti poissa Suomesta.

Tämän lisäksi minua on pyydetty asettautumaan ehdolle johtokuntaan ja tähän pyyntöön annoin myöntävän vastauksen. Minut tietää hyvin moni seuran aktiivi, moni myös tuntee minut paremmin. Mikäli näette, että minusta olisi hyötyä seuran johtokunnan toiminnassa olisin halukas sitoutumaan toimintaan muutamaksi tulevaksi vuodeksi.

Ystävällisin terveisin, Jouni Puranen

building

 • Sari Hoffrén

Olen 45-vuotias, toista kesää golfannut nainen. Golfiin hurahdin kerralla ja täysin, se on lähes parasta mitä kesäiseen aikaan voi tehdä. Minun kotikenttä on Tarina. 'Vieraissa' olen käynyt sen verran että osaan omaa 'kotipesää' arvostaa. Tarinaan on aina kiva tulla, todellakin kuin kotiinsa tulisi.
Päivätyössä olen ollut Kuopion Mehiläisessä jo 20 vuotta. Tällä hetkellä työskentelen työelämäpalvelujen asiakkuuspäällikkönä. Vapaa-ajallani, jollen ole kentällä, viihdyn mökilläni, vietän aikaani perheeni ja ystävieni kanssa, unohtamatta tärkeää kaveriani, pian 14 vuotta täyttävää koiraani. Lukeminen on myös minulle tärkeä juttu; se on helppo tapa vaihtaa maisemaa ja maailmoja.

Tarinassa olen tullut joillekuille tutuksi kummitoiminnassa. Olin menneenä kesänä ensimmäistä kautta kummina ja vein uusia golfareita kentälle. Tokikaan en joka hetkeen itse ennättänyt, vaan apunani oli lukuisa joukko aktiivisia golfkummeja. Yhdessä tehden, tässäkin työssä, olimme enemmän ja saattelimme lajin pariin uusia harrastajia.

Miksi mukaan? Siksi, että kivassa porukassa on mukava touhuta yhteiseksi hyväksi. Tarina on mukava paikka, ja jos pääsen tekemään siitä vielä paremman ja hinkkaamaan kynnystä matalammaksi uusille golfareille, teen sen ilolla. Ja toki minua myös kysyttiin ja hetken, aivan pienen hetken pohdinnan jälkeen vastasin tälle haasteelle iloisesti "Kyllä!"

Terveisin Sari

building

 • Seppo Kantosalo on myös lupautunut jatkamaan johtokunnassa.

Olen Seppo Kantosalo, toimin kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtajana. Toimin myös Tarinagolf ry:n varapuheenjohtajana.
Olen toiminut aikaisemmin myös valvojana. Olen harrastanut golfia aktiivisesti yli 20 vuotta noin sadan kierroksen vuosivauhdilla. Kilpailen ahkerasti parisenkymmentä kilpailua vuosittain ja toimin myös kilpailunjohtajana useissa kilpailuissa.
Elämäntyöni olen tehnyt yritysmaailmassa yrittäjänä sekä yrityksen johtotehtävissä. Järjestötehtävissä olen toiminut aktiivisesti mm. Kuopion yrittäjien puheenjohtajana ja urheilupuolella esim. Kalpan hallituksessa.

Olen aina ollut valmis ottamaan vastaan haasteita, joten tässä seuran haasteellisessa tilanteessa olen valmis jatkamaan johtokunnassa.

building

 • Antti Mustonen

Terve kaikki

Olen Antti Mustonen ja toimin tällä hetkellä nuoriso- ja valmennustoimikunnan vs. puheenjohtajana. Lisäksi toimin junioreiden harrasteryhmän ohjaajana - tuossa "toimessa" olen ollut nelisen vuotta ja aion myös jatkaa junnuohjaana.

Menneen kauden nuoriso- ja valmennustoimikunnan puheenjohtajan rooliin hyppäsin kesällä ja siinä on ollut omat haasteensa, mutta olen jo paremmin jyvällä toiminnasta ja mielelläni jatkaisinkin toimikunnan vetämistä. Nuoriso- ja valmennustoimikunnassa olemme keskustelleet uusista ideoista toiminnan kehittämiseksi ja noita ajatuksia olemme aikoneet jalkauttaa tulevalla pelikaudella. Olen lupautunut olemaan käytettävissä johtokuntaan, jos minut sinne valitaan.


building