25.09.2017 [09:15]

Meidän Tarina - tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla. Onko näin ? Se selviää kysymällä.

Tällä viikolla teille hyvät asiakkaamme - jäsenet ja osakkaat - on tulossa kaksi jäsenkyselyä - valtakunnallinen Pelaaja Ensin -asiakaskysely, bägivarastokysely, sekä kuuden reiän kokeiluun liittyvä kysely.

1. Pelaaja Ensin -asiakaskysely

Tarina on mukana valtakunnallisessa Pelaaja Ensin - jäsenkyselyssä, joka tulee lähes kaikille Suomen kentille. Kysely on kaksivaiheinen; puolet tarinalaisista sai ensimmäisen osa heinäkuussa ja ne, jotka eivät vielä kyselyä saaneet, saavat sen nyt syyskuun lopussa.

Kun kyse on valtakunnallisesta kyselystä, sen kautta saamme arvokasta vertailutietoa koko golftoimialalta ja miten Tarina sijoittuu kenttäarvioissa eri osa-alueilla sekä Itä-Suomen, että koko valtakunnan vertailussa. Näin voimme löytää tärkeimmät painopistealueet, joita meidän tulisi kehittää.

Ohessa vieraspelaajien arvioiden elokuun yhteenveto

 

2. Uusi vai uudistettu bägivarasto? 

Toinen kysely koskee bägivarastoa. Taustalla on mm. se, että Tarinan bägivarastona toimiva nykyinen ns. C-varasto on pakollisen remontin tarpeessa ja joudumme joka tapauksessa tekemään ratkaisuja sen osalta.

Vuosittain reilut 250 golfaria vuokraa bägikaapin Tarinasta. Tarvitsetko sinä jatkossa bägikaappia?

Kyselyn tarkoituksena on selvittää tarinalaisten kiinnostusta bägikaappeihin jatkossa. Se kuinka paljon asiakkaita saamme, vaikuttaa sekä hintatasoon, että lopulliseen investointipäätökseen.
 
Toteutetusvaihtoehtoja on kolme:
1.Vaihtoehto:
Kokonaan uusi lämmitettävä bägivarasto, johon rakennetaan myös varastotilaa ja uudet lyöntikatokset, sekä nykyinen hiekka-alue muutetaan nurmilyöntialueeksi
•Vuokraajia 250, hinta noin 21€/kk tai 250€ vuodessa
•Vuokraajia 300, hinta laskee noin 17€/kk tai 200€ vuodessa
 
2.Vaihtoehto:
Korjataan nykyinen varasto siten, että perustukset ja lattiat uusitaan. Lisäksi kysynnän mukaan rakennusta laajennetaan tai yläkertaan rakennetaan lisää kaappitiloja ja kulkuluiska
•Vuokraajia 250, hinta noin 10€/kk tai 120€ vuodessa
•Vuokraajia 300, hinta laskee noin 8 €/kk tai 90€ vuodessa
 
3.Vaihtoehto:
Nykyinen varasto puretaan ja bägikaappitoiminta lopetetaan

 

Bägivarastohanke on normaalin investointisuunnitelman ulkopuolella oleva ns. omarahoitteinen hanke, joka rahoitetaan suoraan bägikaapeista saatavalla tulorahoituksella. Rahoitustarve on siis lainan lyhennys- ja lainanhoitokulujen kattaminen. 

HUOM ! Lyöntikatokset, nurmirangen rakentaminen jne. tulisivat suunnitelman mukaan kuulumaan yhtiön normaaliin investointisuunnitelmaan ja pro -palveluja varten rakennettavat osat kuuluisivat rahoitettavaksi osana kyseisen palveluntuottajan sopimusta.

Nyt sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa. Mikä vaihtoehto kiinnostaa ja mitä olisit valmis maksamaan ympärivuotisesta bägikaappipaikasta? Kyselyn tulosten perusteella teemme päätöksiä jatkosta. Kysely tulee yhteistyökumppanimme Feelbackin kautta.

 

Uuden bägivaraston suunnitelmassa on myös uudet lyöntikatokset, uusi nurmialue ja parkkipaikka.

3. Kuuden reiän kokeilun tuloksia

Golfissa keskustellaan paljon ajankäytöstä, ”se vie niin paljon aikaa" jne. Olemme saaneet sekä toimistoon, että johtokuntaan ja hallitukseen toiveita siitä, että voisimme kokeilla vaihtoehtoisia kenttäjärjestyksiä siten, että pimentyvinä syysiltoina voisi pelata lyhyempää kenttää. Vuosi sitten kokeiltiin kahta ysiä ja kuluneena syksynä kokeilimme kolme viikkoa kolmea kuuden reiän kenttää (Vanhalla Tarinalla).

Millaisia kokemuksia sait? Vastaamalla tähänkin kyselyyn, voit vaikuttaa...


Seuraa siis sähköpostiasi. Vain osallistumalla voit vaikuttaa!

Terveisin Osmo Ruuska, toimitusjohtaja