15.09.2017 [10:12]

Seuramme erityisgolfin SM-konkari Tero Peltola vei tänäkin vuonna Suomen mestaruuden Pickalassa pelatussa tynkäkisassa. Peltola vei myös E-tourin kilpailusarjan voiton maksimipistein ennen Raimo Juutia.

Erityisgolfin SM-kilpailu – The Finnish Disabled Open, jouduttiin typistämään tänä vuonna yksipäiväiseksi. Runsaat sateet pehmittivät kentän joten kisan avauskierros jouduttiin peruuttamaan. Tero Peltola pelasi voittoisan kierroksen 81 lyönnillä. Hopean vei Raimo Juuti ja Karelia Golfin Petri Takkunen pronssin.

Tero Peltola (42) on sääriamputoitu. Hän voitti nyt vammaisten SM:n viidennen kerran. Kuopiolaisen voittokulku alkoi 2010. Tämän jälkeen Suomen mestaruus on mennyt kerran Tanskaan ja kerran Espanjaan. Tänä vuonna kisa pelattiin ilman ulkomaisia osanottajia.

Erityisgolfin SM-kisa

1) Tero Peltola Tarina 81

2) Raimo Juuti Imatran Golf 83

3) Petri Takkunen Karelia Golf 83

4) Johannes Siikonen Master Golf 84 

5) Oskari Rantanen Tawast Golf 84

6) Ville Lipsanen Kerigolf 85

Lähde GoGolf.