11.09.2017 [08:28]

Viikonlopun aikana vettä on tullut 55 mm, joten kentät ovat erittäin märkiä. Sen vuoksi leikkuita on tehty erittäin rajoitetusti. Bunkkereiden tyhjennykset ovat käynnissä, mutta vesimäärä on niin suuri, että kaikkialle ei ehditä.

Viime päivien erittän runsaat sateet estävät leikkuut tältä päivältä.

Sademäärän suhdelukuja

Vettä satoi koko viikonloppuna yhteensä n. 55 mm. Tarinassa on viheralueita noin 97 ha, joten vettä tuli äkkilaskemalla yhteensä 53 000 m3. Sademäärä on siis enemmän kuin koko vuotuinen koneellinen normaali kastelumäärä. 

Sateesta imeytyy ja valuu erilaisten maaperien perusteella 50-90% pois, mutta silti, varsinkin savisilla alueilla vettä jää pinnalle noin 15 000 m3. Se poistuu eri tavoin kentältä, hissukseen imeytyen, osittain myös kenttähenkilökunnan avustuksella. Varsinkin Vanhaa Tarinaa ei ole suunniteltu alunperin pinnoiltaan niin, että vesi ohjautuisi muualle. Sen vuoksi vettä "lilluu" väylien pinnoilla. Onneksi haihtuminen auttaa tilannetta myös, sitten kun aurinko näyttäytyy.

Tälle päivälle on luvattu aurinkoa, joten tervetuloa pelaamaan. Märkään kenttään kannattaa kuitenkin varautua.