24.08.2017 [15:41]

Golfissa keskustellaan paljon ajankäytöstä, ”se vie niin paljon aikaa" jne. Olemme saaneet sekä toimistoon, että johtokuntaan ja hallitukseen toiveita siitä, että voisimme kokeilla vaihtoehtoisia kenttäjärjestyksiä siten, että pimentyvinä syysiltoina voisi pelata lyhyempää kenttää. Vuosi sitten kokeiltiin kahta ysiä ja nyt on vuorossa kolme kuuden reiän kenttää (Vanhalla Tarinalla).

 

Syyskuun alusta, 4.9. alkaen pelaamme arkisin Vanhaa Tarinaa kolmena kuuden reiän kenttänä. Näin saamme pimentyviin iltoihin yhteensä neljä aloituspaikkaa, (yksi Uudelle ja kolme Vanhalle Tarinalle) ja siten enemmän pelimahdollisuuksia työpäivän jälkeen lyheneviin peli-iltoihin:

Kenttäanalyysit:

  • A Väylät 4-9 on helppo peltokenttäosuus ja erityisesti vasta-alkajille mitä mainioin.
  • B Väylät 10-15 on metsäkenttä, joka haastaa kokeneemmankin pelaajan tarkkoihin avauksiin
  • C Väylät 16-18 + 1-3 on Bermudan kolmio – nimensä mukaisesti haastava kokeneemmallekin pelaajalle.

Kentän voi myös kiertää kokonaisuutena, varaamalla kierrosajat aina 1,5 tunnin päähän edellisen kentän (=kuuden reiän) lähtöajasta. Kierroksen voi aloittaa miltä tahansa kolmelta aloitustiiltä. Kenttä on myös tasoituskelpoinen, kun pelataan "oikean" Vanhan Tarinan tuloskortin väylät 1-9 tai 10-18. Parhaiten 9 reiän tasoituskierroksen voi pelata kun pelaa kenttäkombinaatiot B+C tai C+A. Caddiemasterilta saa näitä kenttäryhmityksiä erikseen varten painetut tuloskortit.

Viikonloppuisin pelaamme Vanhaa Tarinaa normaalisti kahdeksantoistareikäisenä.

Caddiemasterille voit jättää palautetta miltä kenttäkokeilu sinusta tuntui, palautelaatikko löytyy heidän tiloistaan.

Kenttien aukioloajat ja greenfeehinnat syyskuussa 2017