14.06.2017 [09:02]

Tuloskortit ja niiden täyttäminen

Kuinka täytät tasoitus (tai esim. viikkokilpailu)kierroksen tuloskortin? Omissa peleissä, joissa kirjaat vain tuloksia itsellesi, on sama miten korttiin tuloskirjanpitoa teet. Mutta, kun kyseessä on tasoituskierros, tai esim. viikkokilpailukierros, on tasoituskortin oltava ns. virallisesti täytetty. Kortissa on oltava pelaajan nimi, jäsennumero, tasoitus ja merkattuna pitäisi myös olla miltä tiiltä olet kierroksesi pelannut (voit ympyröidä sen tuloskortista). Lopuksi tuloskortti pitäisi vielä allekirjoittaa, sekä pelaajan että merkitsijän.  Käytä mahdollisimman selvää käsialaa, näin helpotamme caddiemastereiden työtä. Voit jättää tasoituskierroksen (tai viikkokilpailukierroksen) tuloskortin caddiemasterin toimiston seinällä olevaan postilaatikkoon (toimiston ulkoseinässä, ikkunan vieressä).

Voit itse syöttää tuloksesi NexGolfiin. Ohjeet tasoituskierroksen tuloskortin täyttämiseen NexGolfissa.

Tarkan tasoituksen voit muuntaa pelitasoitukseksi mm. täällä (UusiTarina) sekä täällä (Vanha Tarina).