13.06.2017 [14:07]

Tarinagolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Tarinagolf ry:n johtokunnan jäsen Juha Korhonen on valittu Suomen golfliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi.

"Näitä hommia ei kukaan tee yksin. Koen olevani viimeisen päälle joukkuepelaaja", sanoo Golfliiton uusi toiminnanjohtaja Juha Korhonen.

Suomen Golfliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Kuopiosta kotoisin oleva Juha Korhonen. Yksimielisen valinnan teki viime viikon lauantaina Vihdin Hill Sidessa kokoontunut Golfliiton hallitus.

”Haku oli erittäin korkeatasoinen. Tehtävään haettiin henkilöä, jonka uskotaan pystyvän kohtaamaan edessä olevat haasteet yhdessä kaikkien golftoimialalla työskentelevien kanssa ja rakentamaan yhteistyöllä ratkaisuja kaikkien golfin parissa toimivien iloksi”, kertoo Golfliiton hallituksen puheenjohtaja Hanna Hartikainen.

49-vuotias Juha Korhonen on työskennellyt vuodesta 1998 lähtien finanssialalla, viimeksi LähiTapiola Savon varatoimitusjohtajana ja hallintojohtajana. Koulutukseltaan hän on juristi ja varatuomari. Korhonen on suorittanut myös kansainvälisen eMBA-tutkinnon.

”Päällimmäisinä tuntemuksina ovat valtava innostus ja tarmo, mutta samalla myös nöyryys. Näitä hommia ei kukaan tee yksin. Koenkin olevani viimeisen päälle joukkuepelaaja, ja tämä on ihmisten välistä toimintaa. Eri tahoja on kuunneltava herkällä korvalla”, Korhonen sanoo.

”Juhan valinta on myös huomionosoitus Tarinagolfia kohtaan. Meillä on tehty menestyksekästä työtä monella saralla. Vuonna 2012 Tarinagolf valittiin vuoden golfseuraksi Suomessa. Kilpagolfissa olemme yksi Suomen menestyneimpiä urheiluseuroja. Tällä vuosikymmenellä olemme saavuttaneet jo 42 EM- ja SM-mitalia.” kertoo Tarinagolf ry:n puheenjohtaja Minna Hirvonen

”LähiTapiola Savon varatoimitusjohtajana toiminut Juha Korhonen on ollut tärkeä henkilö Tarinagolfin  uudistamis- ja kehittämistoiminnassa. Kokemuksesta voin sanoa, että golfliiton henkilökunta saa hyvän esimiehen”. toteaa Tarinagolf Oy:n toimitusjohtaja Osmo Ruuska

Juha Korhonen on ollut aktiivisesti mukana Tarinan toiminnassa:

  • Tarinagolf ry:n johtokunnassa vuodesta 2010
  • Tarinagolf Oy:n hallituksessa vuodesta 2008, josta puheenjohtajana vuodesta 2014

Lisätieto golfiiton sivulta

 

Tarinagolf onnittelee !!