19.05.2017 [11:14]

Jatkuvatko Lauri Ruuskan hyvät otteet myös Alastarossa?

Finnish PGA Golf Tour (Finnish Tour) jatkuu tällä viikolla Alastaro Golfissa. Kauden toinen osakilpailu käynnistyy perjantaina, ja voittajat ovat tiedossa sunnuntaina. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Finnish Touria pelataan Alastaron kentällä. Kenttä on kireimmässä virityksessään yksi Suomen pisimmistä kilpakentistä, joten pelaajilla on varmasti riittävästi haasteita parin alittamisen kanssa.

Kauden ensimmäisen Finnish Tour -osakilpailun kaksi viikkoa sitten Nordcenterissä voittanut Lauri Ruuska lähtee kovin odotuksin myös Alastaron kilpailuun. Tosin kenttä ei ole Tarinagolfin kasvatille entuudestaan tuttu, joten siinä riittää vielä vähän opeteltavaa.
"Pelaan keskiviikkona todennäköisesti yhdeksän reikää, jotta saan vähän paremman aavistuksen, mitä kenttä vaatii. Ja torstaina olen tietysti mukana Pro-Amissa", Ruuska kertoo.

Nordcenterissä rohkealla taktiikalla voittoon jyrännyt Ruuska kertoo panostaneensa viime aikoina harjoittelussaan juuri avauslyönteihin.
"Paljon olen kuullut puheita, että draivaaminen on täällä tärkeässä osassa. Hyvät avaukset palkitaan, ja metsästä pallo kyllä löytyy, mutta sieltä ei pääse helposti pois. Sen takia juuri olen viime viikolla panostanut draiveihin ja wedgelyöntien pituuksien harjoitteluun", keskiviikkona Alastaroon harjoituskierrokselle suunnannut Ruuska kertoo.

10 000 euron palkintopotista lähtee pelaamaan 106 miespelaajaa. Naisten sarjassa on mukana 20 pelaajaa. Naisten kilpailun mielenkiintoa lisäävät Yhdysvalloissa yliopistogolfia pelaavien Sandra Salosen ja Ellinoora Moision tämän kauden ensiesiintymiset kotimaan viheriöillä. Kilpailussa on mukana myös viime viikolla suvereenin voiton Nordcenterissä ottanut Kanavagolfin Anna Backman.
Kilpailu käynnistyy perjantaiaamuna kello 8.00. Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan kilpailua.

Seuraa kilpailuja livenä täältä.

 

Lähde (teksti ja kuvat) Finnish Tour: http://finnishtour.fi/uutiset/?newsid=130314

Laurin lähtöaika perjantai 19.5:
08:40 TII 10       RUUSKA, Lauri                             Tarinagolf
08:40 TII 10       BAKKER, Teemu                         Gumböle Golf
08:40 TII 10       EROFEJEFF, Peter                       Espoo Ringside Golf