10.05.2017 [16:06]

Tarinan yhteistyökumppani LähiTapiola Savo tarjoaa kotivakuutusasiakkailleen nyt maksuttoman asiakasedun, Hole in one -turvan! Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa Tarina Golfin kentillä ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Hole in one–turva korvaa holarin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 € asti.

Ilmaisedun saat ottamalla yhteyttä LähiTapiolan asiakaspalveluun p. 017 684 4000. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.
Toimintaohjeet Hole in one –turvan hankintaan:

Hole in one – turva on maksuton asiakasetu. LähiTapiolan henkilökunta neuvoo ja huolehtii turvan saamisessa. Turva myönnetään voimassaolevan kotivakuutuksen yhteyteen. Turvan saamiseksi sinulla tulee olla LähiTapiolan uusi kotivakuutustuote. Turva on voimassa sen jälkeen, kun vakuutuksenottaja on ilmoittanut haluavansa lisätä turvan kotivakuutukseensa. Saat golfbagiisi tägin vakuutuksen myöntämisen yhteydessä.

Toimintaohjeet, kun Hole in one on tehty:
1. Kerro Tarina Golfin ravintolassa, että olet LähiTapiolan asiakas ja sinulla on Hole in one -turva.
2. Täytä ravintolasta saamasi lomake ja anna se allekirjoitettuna henkilökunnalle.
2. Juomatarjoilukustannukset korvataan 800 euroon saakka sinä päivänä, kun Hole in one on tehty.
3. Ravintola laskuttaa suoraan kustannuksista LähiTapiola Savoa.

Jos et ole vielä asiakkaamme (LähiTapiola), tule käymään lähimmässä toimistossamme tai soita meille p. 017 684 4000 niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!

Vakuutuksen myöntää LähiTapiola Savo. LähiTapiola Savolla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.