17.05.2016 [17:29]

Luonto puhkeaa kukkaan ja kentät viheriöi. Milloin Tarinan greenit avataan?

Vaiheittain liikkeelle

Huomenna keskiviikkona (18.5.) viheriöt leikataan jo muotoihin ja samalla arvioidaan avattavia viheriötä sekä Uuden että Vanhan Tarinan osalta.

Tämän hetken arvio on, että viikonloppuna noin puolet viheriöistä voidaan avata käytölle.

Torstaina (19.5.) avataan Uusi Tarina kokonaisuudessaan talvikupeille. Samalla avataan Uuden Tarinan kioski.

Perjantaina (20.5.) avataan Vanhan Tarinan viheriöitä osittain. Tämän hetken mukaan ainakin Vanhan Tarinan 3. ja 10. viheriö ovat sen verran hennossa ruohossa, että ne jäävät joka tapauksessa vielä talvikupeille.

Avajaiskisassa pelatataan greeneille

Lauantain 21.5. avajaiskisassa kaikki Uuden Tarinan viheriöt ovat pelissä. Näistä parhaat greenit jäävät peliin myös kisan jälkeen ja heikoimpien osalta siirrytään takaisin talvikuppeihin.

Tällä hetkellä Vanhan Tarinan greenit ovat paremmassa kunnossa kuin Uuden, hyvien säiden ansiosta edistymistä tapahtuu päivittäin.

Jos suotuisa sää jatkuu, tavoitteena on avata kaikki greenit ensi viikon lopulla. Edellytyksenä on, että taimettuminen ja kasvuun lähtö on tapahtunut riittävän hyvin.

Tiedossamme on, että monella kentällä pelataan jo. Jopa paljon huonommillakin griineillä, kuin mitä Tarinassa on tällä hetkellä.

Tarinan kenttien käyttöaste (yli 50 000 kierrosta vuodessa) on niin kova, että hento ruoho tallaantuu erityisesti reikien ympärillä. Sen vuoksi greenien on annettava vielä vahvistua.

Tiimerkit vaiheittain

Tiimerkeistä paikallaan ovat Uuden Tarinan 49 ja 58, sekä Vanhan Tarinan 44 ja 54. Loput merkit laitetaan paikoilleen, kun kentät saadaan tasoituskelpoisiksi.

Lopuksi

Toivomme jäsenistöltä vielä vähän malttia.  Pieni viivästys keväällä takaa sen, että saamme koko kesäksi hyväkuntoisen kentän.

Terveisin

Osmo Ruuska

Toimitusjohtaja