30.12.2014 [16:40]

Tiesitkö, että useat työnantajat tarjoavat työntekijöilleen omaehtoiseen liikuntaan kannustavia liikuntaseteleitä. Nämä käyvät maksuvälineenä myös Tarinassa.

Liikuntaseteleillä voit maksaa kaikista Tarinaharjun Golf Oy:n tarjoamista, maksajan henkilökohtaisiseen käyttöön tulevista, liikuntapalveluista, kuten esim. kausipelimaksut, greenfeet, rangepoletit ja opetuspalvelut. Koska liikuntaseteli on henkilökohtainen työnantajan tarjoama tukimuoto, sillä ei voi maksaa sellaisia palveluja, jotka voi lahjoittaa tai myydä eteenpäin kenelle tahansa. Esimerkiksi pelilipuiksi vaihdettavaa pelioikeutta ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

Tarinassa on käytössä seuraavat liikuntasetelit ja –kortit:

Smartum (seteli, kortti), Edenred (virikeseteli, -kortti, Ticket Mind & Body ja Ticket Duo kortit), TYKY–kuntoseteli,  TYKY–Online, Eazybreak-mobiiliseteli sekä ePassi.

 

Kuinka paljon seteleillä voi maksaa Tarinassa?

Liikuntaseteli on henkilökohtainen työnantajan tarjoama tukimuoto. Enimmäismäärä riippuu siitä, miten paljon työnantajasi tarjoaa sinulle liikuntaseteleitä.

Omaehtoisen kulttuuri- ja liikuntatoimintana annettavan edun verovapaa enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa. Jos työnantaja tarjoaa työntekijälle 400 euroa suuremmalla summalla omaehtoista liikunta- ja kulttuuritoimintaa, ylimenevä osa katsotaan työntekijän veronalaiseksi palkkatuloksi, josta työnantajan tulee toimittaa ennakonpidätys. Ylimenevästä osasta ei kuitenkaan suoriteta työnantajan sosiaaliturvamaksusta annetun lain 4 §:n perusteella työnantajan sosiaaliturvamaksua eikä sairausvakuutuslain 11 luvun 2 §:n perusteella sairausvakuutuksen päivärahamaksua.

Liikuntaseteleillä voit siis maksaa Tarinaharjun Golf Oy:n tarjoamia palveluja maksimissaan sen verran, kun työntantajasi on seteleitä sinulle verottajan ohjeistuksen mukaisesti tarjonnut.

Jos haluat maksaa Tarinan maksuja liikuntaseteleillä, ota yhteys toimistoon puh. 020 187 8702, toimisto(at)tarinagolf.fi 

 

Verottajan ohjeistus liikuntaseteleiden käytöstä.