11.03.2014 [23:04]

Työnantajan tarjoama tavanomainen ja kohtuullinen työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on säädetty verovapaaksi eduksi. Omaehtoisen toiminnan kohtuullinen enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa.

”Ottamalla käyttöön ns. verovapaat liikuntasetelit maksuvälineenä, jäsenemme voivat käyttää työnantajan tarjoaman tuen suoraan hyvään liikuntaharrastukseensa. Samalla tämä myös madaltaa aloittavien golfareiden aloituskynnystä.” toteaa toimitusjohtaja Osmo Ruuska.

”Liikunta- ja kulttuuritoimintaan tarkoitetuilla verovapailla maksumuodoilla voi maksaa niin greefeet, tarjouspaketit, kuin jopa osan pelikausivastikkeesta aina 400 euroon saakka.” Ruuska jatkaa.

alkeiskurssi_kesa_2103.jpg

Työnantaja voi maksaa myös suoraan osan kausipelioikeudestasi

Työnantaja voi maksaa suoraan osan kausipelioikeuslaskustasi verovapaana etuna. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laskutamme työpaikkaasi sopimallasi summalla, enimmillään 400€ vuodessa, omaehtoisen liikuntatoiminnan tukemisesta, siis tässä tapauksessa golfin pelaamisesta.

Nyt on hyvä aika käydä asiasta neuvottelut työnantajan kanssa ennen kausipelioikeuslaskun erääntymistä. Ilmoitat vain meille työnantajasi nimen ja osoitteen sekä summan (max. 400€) jonka laskutamme, ja voit maksaa jo saamallasi kausipelioikeuslaskun viitenumerolla oman osuutesi.

Kysy lisää toimistosta:

toimisto@tarinagolf.fi

020 1878702